Adaptacija Nekretnina

Kako da napravite raj na otvorenom u svom domu?

Ukoliko provodite dosta vremena kod kuće, dobra je prilika da unesete neke izmene u spoljašnje prostore i prilagodite ih potrebama vaše letnje svakodnevice, kako biste se prepustili uživanju u toplim danima, koji će, po svemu sudeći, trajati još nekoliko meseci. Naravno, čak i ako ste u svojoj seoskoj kući, lako ih možete primeniti i tamo.

Zavirite u stanove omiljenih serija iz devedesetih

Najveći broj najpopularnijih serija koje se brzo konzumiraju (tu naročito mislimo na sitkome I serije iz devedesetih godina) smeštene su u prepoznatljive kulise koje simuliraju jedan ili više stanova koji govore o karakteru likova i budući da se pojavljuju u gotovo svakoj epizodi, pred scenografima I dizajnerima je težak zadatak da uklope ambijent u kompletnu atmosferu programa, likove, narativ.

Unesite novu svetlost u svoj dom!

Iako, najpre u Beogradu i Novom Sadu, možete pronaći lako i namešten stan na prodaju, koji obuhvata sve elemente uračunate u cenu nekretnine, za one koji kupuju prazan stan, ali i za one koji hoće da osveže svoj životni prostor, pitanje rasvete je jako bitno, a često se previđa ili rešava po automatizmu. U ovonedeljnom izdanju bloga sa vama delimo nekoliko saveta kojima možete unaprediti izgled svog prostora i učiniti ga značajno prijatnijim za život uz pomoć rasvete.

DIY saveti za sređivanje male terase

Za sređivanje terase, naročito one male, nije potrebno mnogo novca: ono što vam je, pre svega, potrebno je dobra volja i malo kreativnosti. Pronađite inspiraciju i krenite da se igrate: birajte stil, boje, detalje. Zapamtite, u ovom slučaju granice ne postoje, važno je samo da vama bude lepo i da prostor u potpunosti prilagodite sebi.

Kako da brzo i lako osvežite svoj životni prostor

Ne možemo uvek da biramo gde ćemo se smestiti, bilo privremeno ili trajno, no uvek možemo da utičemo na to kako ćemo se smestiti i oplemeniti svoj životni prostor kako bismo ga učinili što bližim ideji idealnog doma. Ne dozvolite da vas obeshrabri misao da je za novi život vašeg doma neophodno mnogo ulaganja - uvek možemo da uradimo puno malih stvari sa velikim pratećim efektom, kako bi prostor u kojem boravimo dobio potpuno novi izgled. Pustite mašti na volju, razbudite kreativnost, zasučite rukave i bićete oduševljeni rezultatima – tvrdimo!