Novosti Portal

Agencije za Nekretnine – Licenca

Od 8. maja ove godine nećete moći da se bavite prometom nepokretnosti ili da imate agenciju za nekretnine ukoliko Vi, ili makar jedno lice koje radi u Vašoj agenciji, nemate položen stručni ispit tzv. licencu. Evo kako je možete dobiti.

Studentski Trg Očekuje Preuređenje

Pitanje uređenja Studentskog Trga muči gradske urbaniste već decenijama. Gde izmestiti okretnicu trolejbusa, da li na tom mestu graditi hotel, šta sa rimskim arheološkim nalazištem... Krajem prošle godine gradske vlasti su donele Nacrt plana detaljne regulacije ovog trga i okoline, pogledajte kao on izgleda.

Rekonstrukcija Autokomande – Hoće li Biti Gužve?!

Ako živite na Voždovcu, a naročito ako se Vaš stan nalazi u blizini Autokomande, narednih šest meseci mogu biti prilično stresni za Vas. Predhodnog vikenda počela je rekonstrukcija Autokomande a očekuje se da će radovi trajati do 11. jula.

Dokle se Stiglo sa Legalizacijom?!

Dokle se stiglo sa legalizacijom bespravno podignutih objekata? Nažalost odgovor na ovo pitanje glasi: ne mnogo daleko. U Srbiji postoji 1,500,000 objekata bez potrebne zakonske dokumentacije, podneto je 800,000 zahteva za legalizaciju, a rešeno samo 10%!!!

Da Li Stižu Bolji Dani Za Voždovačko Naselje Banjica?!

Komisija za planove grada Beograda posle detaljne urbanističke analize utvdila da nisu iskorišćene maksimalne mogućnosti naselja Banjica prema Generalnim urbanističkim planom (GUP) Beograda do 2021, te da je, u skladu sa tim, moguća dodatna izgradnja stambenih i poslovnih sadržaja.

  • 1
  • 2