Renoviranje stana bez mnogo para

Jedan drugačije ofarban zid, nekoliko jastučića ili teglica sa začinima osvežiće Vaš stan.

Renoviranje stana bez mnogo para

Nezadovoljni ste svojim životnim prostorom, a nemate baš nešto novca za veliko renoviranje stana. Postoji rešenje i u takvoj situaciji. Ne kaže se uzalud – sitnice čine život.

Znatnu razliku napraviće promena boje nekog zida, pa makar to bila i mala površina. Na taj način ćete i vizuelno napraviti granicu između onog što je fizički već odvojeno – ulazni, javni od unutrašnjeg, privatnog prostora; radni od prostora za opuštanje.To može da bude zid koji odvaja predsoblje od ostatka stana, kuhinju od trpezarije ili onaj na kome se nalaze vrata spavaće sobe. Zid možete ofarbati u neku smeliju boju, poput crvene ili narandžaste, ili, sa druge strane, u mirniju, ali jednako markantnu plavu. Promenu ćete upotpuniti tako što ćete u neposrednoj blizini tog zida postaviti sliku nakojoj se nalaze detalji u toj boji.

Dobra ideja za dnevnu ili spavaću sobu je promena prekrivača. Prostoriju uvek osveži i nekoliko jastučića. Od Vaših afiniteta zavisi da li će svaki biti u drugačijoj boji ili ete, ipak, napraviti svedeniju kombinaciju od dve-tri boje. Ipak, i u tom slučaju bi bar jedan ili dva jastučića morali da budu u nekoj „vrištećoj“ boji kako bi postigli pun efekat. Pored toga, prostorija se može upotpuniti i nekom lepom šarenom podnom prostirkom koja ne bi trebalo da bude teška za održavanje. Dnevnoj sobi ćete svakako udahnuti dašak novog života ukoliko je ispunite zelenilom. Bilo da je u pitanju više manjih saksija sa različitim biljkama ili jedna velika sa drvetom života, ovakav detalj će ostaviti značajan utisak.

Kuhinji možete da dodate po koju policu više. U zavisnosti od ostalih kuhinjskih detalja, polica može da bude od univera (iverice) ili od gips ploča. Ovakve police su jeftine, a za njihovo postavljanje dovoljno je jedno popodne. Pored estetskog efekta, mogu biti i vrlo praktične. Utisak domaćinske, tople kuhinje možete da pojačate uz nekoliko interesantnih posuda ili teglica sa začinima.

Za više informacija posetite sekciju dekoracija kuće.

Novi Sad, prodaja stana na lokaciji Adamovićevo naselje.
Stan : Novi Sad
50 m² | 50,000 €
Vozdovac, Farmaceutski, odlican, povoljno
Stan : Voždovac
51 m² | 55,000 €
Lokal 42m Ulični Hadzi Ruvimova
Poslovni prostor : Novi Sad
42 m² | 42,000 €
Prodajem stan u strogom centru Nisa
Stan : Niš
30 m² | 24,000 €
Publikovano: 6.11.2014.

» Komentari

postovao ANA dana 5.06.2011.
KOLIKO KOSTA KOMPLETNO RENOVIRANJE DVOSOBNOG STANA POVRSINE 55m2

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check