Selidba u Novom Sadu-Rešenja za mirniji život

Tragom velikih selidbi iz okolnih mesta u Novi Sad

Selidba u Novom Sadu-Rešenja za mirniji život

Dan za selidbu se bliži, a poslednji detalji Vam mogu preteško pasti. Biti unapred pripremljen i imati plan može pomoći pri preživljavanju tih dana.
Kada govorimo o temi selidbe Novi Sad treba poslušati nekoliko saveta:

Pakovanje nameštaja, pokućstva,demontaža,utovar, istovar, montaža, rapoređivanje stvari u novi stan... Ovo je ukratko sve što treba da se zna pre preseljenja.
Možda zvuči lako, ali na kraju se uvek ispostavi da ste precenili situaciju.

Treba organizovati prevoz ukoliko ga nemamo, a to je jedna od najbitnijih stavki na svakom spisku.

Rizik da se ne povredimo prilikom iznošenja glomazih ormana, kreveta, ili teškog tereta kao što su sefovi, kase ili klaviri je veći ukoliko smo u žurbi ili smo nemarni.
A oni kraćih fitilja bi lako mogli polomiti ili izrebati nešto.

Takođe treba znati kako je najbolje koji predmet upakovati. Dobro i sigurno pakovanje u kutije je jedan od važnijih koraka. Naročito ako je u pitanju veoma draga slika, umetnički predmet ili antikvitet. Dakle treba nabaviti kutije, folije i ostali paking materijal, da biste bili sigurni da ćete stvari preseliti u jednom komadu.

Vozila kojim ćete seliti stvari moraju pre svega biti prostrana kako biste iz jednog puta sve uspeli da prevezete, ali takođe ona moraju biti dobro opremljena i tapacirana radi sigurnosti i zaštite.

Ukoliko se neki od ovih koraka preskoči, vrlo je moguće da ćete se naći u situaciji da kupujete novo ogledalo, policu, ili ćete morati da platite restauraciju kreveta ili komode.

Zlatno pravilo je da krenete na vreme, a dobra organizacija je već pola posla.
Ovim putem ćete preduhitriti bespotrebna kašnjenja i ništa Vas neće izbaciti iz koloseka.

Ukoliko ipak ne želite da se preselite u Novi Sad već da ga samo turistički posetite, pogledajte naš izbor smeštaja u sekciji Novi Sad smeštaj.

Publikovano: 16.03.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check