Srbija-Nekretnine.ORG Postala Vlasnik SrbijaNekretnine.COM Portala

Najveća akvizicija na onlajn tržištu nekretnina u poslednjih par godina.

Srbija-Nekretnine.ORG Postala Vlasnik SrbijaNekretnine.COM Portala

Danas sa ponosom želimo da podelimo vest sa svim našim cenjenim klijentima, da je renomirani srpski portal SrbijaNekretnine.com i zvanično prešao u vlasništvo Monday Media grupe, odnosno Srbija-Nekretnine.ORGportala.

Ovom akvizicijom Srbija-Nekretnine.ORG se definitivno svrstao među vodeće portale za nekretnine ne samo u Srbiji nego i u regionu.

Pored toga što smo dobili nove klijente i proširili značajno i ovako značajnu bazu oglasa, povećan je u velikoj meri i broj dnevnih poseta, pa samim tim i ekspozicija svih oglasa i oglašivača na našem sajtu.

Trenutno možemo da se pohvalimo sa preko 150 agencija koje svakodnevno postuju nove oglase, što je samo po sebi rezultat vredan pomena.

Baza oglasa je proširena na 80,000 aktivnih jedinica i očekujemo da za par meseci prestignemo sve rivale na tržištu.

Mesečna poseta je prešla 250,000 unikatnih poseta... Svi ovi podaci govore u prilog opravdanosti naše odluke da uđemo u tako značajnu akviziciju kao što je kupovina jednog velikog portala.

Konačno, sada smo u vlasništvu premium domena, SrbijaNekretnine.com, a takav je samo jedan na Internetu.

Predlažem da ukucate u vaš pretraživač srbijanekretnine.com već danas i da uživate u novoj ponudi koju ćete videti kada se automatski nađete na stranici Srbija-Nekretnine.org portala.

Srdačan pozdrav svim našim posetiocima i klijentima,
Hvala na poverenju,

~Srbija-Nekretnin.org Tim.

Publikovano: 9.09.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check