Oglašavanje Agencija - Negativna Praksa

Zašto je detaljan opis nekretnine važan, i šta obavezno treba izbegavati.

Oglašavanje Agencija - Negativna Praksa

Poštovane agencije i agenti,

Pregledom oglasa koje postavljaju agencije i pojedinci uočili smo da umesto opisa ili u delu opisa skoro svakog oglasa neke/i od vas stavljaju link ka prezentaciji agencije.

Želimo da Vam skrenemo pažnju da takva praksa šteti pre svega vidljivosti Vašeg oglasa i Vaše agencije na našem portalu, jer veliki pretraživači a pre svega Google prepoznaju takvu praksu kao negativnu i devaluiraju te stranice na stranicama rezultata. Samim tim Vaši oglasi su manje posećeni.

Naglašavamo da ne postoji ni jedan razlog za forsiranje linkova u opisu nekretnine, jer kao što znate, naš portal ima potpuno liberalnu politiku prema agencijama i agentima. To znači da su na stranici oglasa vidljivi svi kontakt podaci uključujući i kontakt telefone i link ka agencijskoj stranici (ako ste ga uneli na stranici naloga) u meni sekciji sa leve strane.

U najboljem interesu Vas i Vaše agencije je da unesete što detaljniji opis nekretnine, pošto ćete pre svega korisnicima pružiti povod da vas kontaktiraju direktno, ali i omogućiti vašim stranicama prednost u odnosu na ostale na portalu, jer će ih korisnici lakše naći u pretragama kako na Google-u tako i našem internom pretraživaču.

Konačno, želimo da Vas obavestimo da će oglasi koji budu i dalje postovani sa linkom ili bez detaljnog opisa nekretnine biti devaluirani na našem portalu (neće imati izdvojeni ili premium status) i na stranicama pretrage, a za šta mislimo da je u najboljem interesu svih nas i naših klijenata.

U nadi da ćete imati razumevanja za naše argumente i da ćete i dalje biti redovni oglašivač na našem i Vašem portalu Srbija-Nekretnine.org,

u Beogradu,
12.1.2016

Srdačan pozdrav,

~Srbija-Nekretnin.org,
Menadžment Portala

Publikovano: 1.12.2016.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check