Izdavanje stanova - Vodite Računa!

Kako su nas prevarili za izadavanje stana...prosto ne verovatno

Izdavanje stanova - Vodite Računa!

Posle nekoliko stanara koji su stan moje porodice ostavili u uzasnom stanju po iseljenju resila sam da razmislim dobro koga cu sledeceg pustiti da unese svoje stvari.

Na stranu price ljudi o raznim stanodavcima i mog truda da nikako ne zalicim na te ljude bila sam u situaciji da potrosim dve mesecne stanarine pa i vise da ispravim stetu nacinjenu na stanu,osposobim ga i dovedem u predjasnje stanje.

Pored osnovnih dogovora koji nisu bili ispostovani kao sto su krecenje po izlasku ili saniranje ostecenja na zidovima i parketu desavalo se da nestanu stvari kojima smo opremili zivotni prostor ili zamenu tih stvari sa predmetima manje vrednosti.

Vrhunac se desio kada se jedan par iselio ne plativsi poslednju stanarinu sto ne bi bilo tako cudno dok nismo otisli tamo da malo dovedemo sve u red za nove ljude.

Imali smo sta i da vidimo posto za puno sredjivanja nije ni bilo potrebe jer nije imalo sta da se sredi.Stan je bio kao od majke rodjen, golih zidova,skinutih plafonjerki ,bez nekih elemenata u kuhinji i ugradnog plakara koji je pravljen po meri za jedan hodnik.Ostavili su nam doduse svoje ogledalo, ono veliko sa debelim okvirom!

Stajali smo i gledali u nas odraz sa nevericom.To je bio onaj trenutak sto bi se reklo kad smo mogli da se slikamo.Posle prvog soka pokusali smo da razmisljamo konstruktivno kako da nadoknadimo stetu pa smo pokusali da izdamo stan sa avansom od godinu dana stanarina placenih u napred od kojih bi mogli da nadomestimo nacinjenu stetu.

Medjutim posle citavog meseca potrage za takvim stanarima bili smo prisiljeni da prihvatimo realnost u Srbiji i platezne sposobnosti nasih gradjana i odustanemo od te ideje.

Posto je prihod nasoj porodici pored rente za ovaj stan bio prilicno skroman cekali smo narednih nekoliko meseci razne popuste i usluge prijatelja koji su se bavili majstorskim radovima da sve ponovo bude premno za izdavanje.

Usli smo unutra i sve konacno licilo na sliku pre ovog nemilog dogadjaja.Razmisljali smo koliko sitnih zahteva bi sada dodali kao obavezne narednim stanarima i kako bi svakako morali cesce da ih posecujemo da bi kontrolisali stanje i izbegli ponovnu nezgodu.

Bilo je jasno kao dan da smo postali upravo oni podozrivi stanodavci koji stanare uznemiravaju stalno i to za najbanalnije sitnice u strahu za svoje vlasnistvo.Kao takvi sami smo sebi bili smesni i u neverici pricali o tome sta bi radili da su nama takve “gazde”?

Odlucili smo da takav stav nema smisla i da njime samo mozemo privuci pogresne ljude i ciniti istu stetu njima koja je nama nanesena.Koliko sutra poceli smo da se raspitujemo o agenciji koja bi ceo proces izdavanja i kontakta sa klijentima obavljao na vise poslovnom a manje licnom nivou.Nadamo se da ce se ovakav izbor isplatiti. Za više informacija posetite sekciju stanovi Beograd izdavanje sa slikama, povratak na Nekretnine

Publikovano: 17.03.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check