Vikendice prodaja

Vikendica - luksuz ili neophodnost?

Vikendice prodaja

Zapadnjački tempo zivota koji je nama mozemo slobodno reci nametnut poslednjih godina iziskuje od nas celodnevnu raspolozivost poslodavcima i skoro potpuni gubitak intime i slobodnog vremena.Trenutak kada telekomunikacione mreze dozivljavaju svoj procvat i vrhunac uvodi u nas zivot mogucnost stalne veze pa cak i vizuelne cime nas dovodi u situaciju gde se osecamo dosta skuceno, a ponekad cak i paranoidno.

Uzevsi u obzir ovakve okolnosti zivota uopste ne deluje cudno sto je kupovina vikednice postala upravo cilj za koji se tako predano i celodnevno radi.Ideja o begu iz dometa obaveza i mogucnost nestajanja sa mreze gde se dostupnost podrazumeva pretvara se u opsesiju bas onih najuposlenijih ljudi ciji znacaj u firmi ima vecu tezinu od prosecnog radnika.

Vikendica nadomak Beograda negde na ivici nekog okolnog seoceta gde nije obavezan kontakt cak ni sa previse komsija predstavlja izvrsnu slamku spasa danasnjem poslovnom robu.Paradoks kod tog bega jeste upravo taj sto su najpopularnije lokacije za ovakve oaze mira jako blizu glavnom gradu.Kada se odbaci ona prva ideja o kupovini vikendice koja se nalazi na nekoj od juznijih planina ili onih u istocnoj Srbiji upravo zbog toga sto put do tamo iziskuje minimum od cetiri sata voznje svi se polako mire sa kucicom koja izgleda ma gotovo kao da je na planini osim sto se nalazi na obronku Avale ili blizini Ljiga.

Znate vec situaciju kada preko interneta trazite nesto skrovito i nemoguce za naci pa bas tu informaciju nadjete u prvoj turi pretrage.

Pa kada nadjete to mesto koje je na karti beograda bukvalno na granicnoj spoljnoj liniji a izgleda kilometrima udaljeno sredite svoju montaznu kucicu da izgleda kao da je takva odnosno vasa nebrojeni niz godina unazad.

Dakle prvi takav vikend provodite jutro na terasi ispijajuci kafu u svom raju otvorate lap-top samo da bi ste pustili muziku, doduse ipak proverite svoja dva mejl naloga cisto da proverite da li vas vajerles ruter radi kako treba,perifernim vidom registrujete prvog komsiju koji ima izuzetno ukusnu bastensku garnituru od ratana.

Privuceni time onako diskretno pogledate malo bolje ko je starosedeoc koji ce vam ponekad praviti drustvo u odmaranju a doceka vas gotovo stidljiv covek neznih ruku koje nikada lopatu nisu podigle sa pitanjem “oprostite komsija da li je ikako moguce da mi date sifru od vaseg interneta moj se nekako pokvario?

Jako bi mi znacilo.”Postaje jasno kao dan da je vas prvi komsija pa i onaj drugi ustvari sa opstine Stari Grad i da mu je dosta i smoga i vestackog svetla.Ovakvu investiciju u vidu kupovine vikendice na ne bas pravom selu u ne bas pravoj njivi vec na dva ara koja su minimum za gradjevinsku dozvolu ja najtoplije pozdravljam.

Ponekad nam odlazak na Adu lici na izlet na pravu obalu mora a boravak u spa centru daje iskren osecaj opustanja u jednoj od nasih prelepih banja tako i ovo selo u gradu daje vise nego realan osecaj slobode u ovom vremenu gde je sloboda najluksuzniji posed.

Za više informacija o konkretnoj ponudi posetite sekciju vikendice prodaja a za ponudu kuća na prodaju na Avali posetite Avala nekretnine.

Publikovano: 17.03.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check