Agencije nekretnine Beograd

Ne razumem kako već do sada agencije za nekretnine u Beogradu nisu upotrebile popularnost i gledanost domaćih rijaliti programa.

Agencije nekretnine Beograd

Televizija Pink je izašla sa podatkom da je ovogodišnju Farmu (za one neupućene: rađenu u Pinkovoj produkciji) bar u nekom trenutku gledalo 90 odsto građana Srbije. Dakle, 90 odsto nas je bar jednom, makar i na kratko, pogledalo šta se dešava na najpoznatijem seoskom imanju u Lisoviću nešto više od 100 dana.

Nisam na umu imala klasično reklamiranje ili sponzorisanje neke agencije za nekretnine u ovom programu (mada, kladim se da je i to bilo izvodljivo) već ne kapiram zašto nije iskorišćena slava nekog od farmera. Opet, ne kao zaštitno lice koje će biti angažovano da u narednih nekoliko meseci živi u stanovima koje određena agencija za nekretnine u Beogradu poseduje (valjda to tako funkcioniše-ako si zaštitno lice nekog brenda onda si u obavezi da ih reklamiraš gde god da se pojaviš, npr. da uvek nosiš određenu marku sata i slično).

S obzirom na to koliko pažnje privlači ovaj šou i nedeljama nakon svog završetka, bio bi to svakako dobar poslovni potez. Jer, ne postoji detalj iz života ( i na Farmi, i pre Farme i u danima koji dolaze nakon Farme) bilo koga od učesnika a da ga šira javnost u Srbiji nije saznala. Pa nešto kontam, mogle su i agencije za nekretnine iz Beograda da se malo „prišljamče“. Oprostite na izrazu, probaću drugačije: da uzmu deo medijskog kolača poklonjenog ovim srpskim selebritijima.

Recimo, da pronađu vezu između svojih oglašenih nekretnina i učesnika rijaliti programa. Na primer, u ovoj zgradi je rasla ta i ta pevačica, ovde je imala prvi nastup, njena stilistikinja tu ima salon, ovuda voli da se šeta u toplim beogradskim predvečerjima... Neiscrpne su mogućnosti kad su „estradni umetnici“ u pitanju, kao što vidite a, hvala bogu, njih je uvek najviše među učesnicima. Ni sa glumcima ne bi bilo komplikovano (tu su snimali onu seriju, tu im je matično pozorište, ovde su bili podstanari kad su tek upisali Akademiju...) nego, oni se retko prihvataju učešća u ovakvim programima.

Zato, jedno drugo zanimanje (vrlo zastupljeno u srpskim rijalitijima) otvara širok dijapazon mogućnosti: starleta. Molila bih vas da ne lupate svoje glave (niti zamarate naše šaljući nam pitanja na mejl), ne postoji dovoljno jasna definicija ovog „zanimanja“ stoga ćemo se svi praviti da znamo o čemu se radi (iako jedino znamo da sobom nosi popularnost enormnih razmera).

E, sad, starleta bi bila odličan saradnik na promociji bilo koje agencije za nekretnine u Beogradu. Idealan saradnik. Dovoljno bi bilo napraviti seriju fotografija sa njom u određenom stanu, vili, vikendici, kući, dvorištu okačiti ih na portal i vi ste svoje završili. Kladim se da bi se broj unikatnih poseta ili pregleda pomenute nekretnine vrlo brzo utrostručio. Mnogo je njih koji bi pohrlili da vide kakvu spavaću sobu preferira Stanija, koliko je ogledalo u kupatilu (ili opet u spavaćoj sobi) Seksi Sandre, ima li Soraja teretanu u stanu, ima li šporet u kuhinji (dobro, možda ovo poslednje nikome ne bi palo na pamet).

Sećam se jednog priloga o trenutno najaktuelnijoj starleti i pre Survival-a a znatno pre Farme, kad se slikala u bazenu, sa nekom knjigom koju je čitala (tako je rečeno!) u velikom belom stanu u kom preovlađuje mermerna dekoracija. Eto, koja god beogradska agencija za nekretnine ima sličan stan u ponudi, znate šta vam je činiti!

Još ako bi se, ne daj bože, završila romansa započeta na Farmi, pa Stanija bila singl (pu, pu, daleko bilo), moglo bi da se desi da poraste prodaja nekretnina u njenoj zgradi, ili u komšiluku. Jer, nikad se ne zna šta u liftu može da se desi.

Leto je katastrofalno vreme za rad agencija za nekretnine u Beogradu, mora se dovijati na sve moguće načine. Kad mogu svi, što ne biste i vi?

Publikovano: 17.03.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check