Postanite vlasnik kuće Čaka Norisa ili kupite vilu Đanija Versačea (ako imate herca)

Tržište nekretninama je ovih dana postalo bogatije za kuću najpoznatijeg borca protiv negativaca i vilu najpoznatijeg svetskog kreatora

Postanite vlasnik kuće Čaka Norisa ili kupite vilu Đanija Versačea (ako imate herca)

„Niko ne može da bude skromniji od Čaka Norisa pa se on seli u skromniji stan.“

Iako liči na samo još jednu u nizu duhovitih opaski o Čaku Norisu koju ste čuli u prolazu ili pročitali na internetu, ipak se mora reći da je ovo rečenica iz sfere realnog. Čak Noris i njegova supruga su zaista odlučili da prodaju svoju kuću kako bi se preselili u znatno skromniji prostor. Na šta zapravo misle kad kažu „skromniji“ ostaje nedefinisano (zvezde imaju drugačije afinitete i parametre od nas običnih smrtnika), valjda sve ono manje od 684 kvadratna metra koliko ima trenutno boravište čuvenog snagatora u Teksasu.

Dakle, umesto luksuzne vile u mediteranskom stilu koja je služila kao kulisa za snimanje serije „Voker, teksaški rendžer“, traži se nešto manje pompezno. Naravno, ovo nije jedina kuća koju poseduje bračni par Noris.

Oglašena nekretnine je procenjena na milion i dvesta hiljada dolara što je svrstava u jeftinije kuće poznatih ličnosti. Da podsetimo, nakon legendarne uloge Kardela Vokera, glumac je odlučio da ostane da živi u ovoj kući. Prvo što mi pada na pamet u vezi sa kupovinom ove kuće je teretana opremljena Čak Noris Total Gymom u kojoj će budući vlasnik biti u mogućnosti da usavršava svoje borilačke veštine težeći da dostigne idola. Naravno, trebalo bi da bude svestan da je Čak Noris samo jedan i da je toliko jak upravo „zato što dnevno trenira dva dana“.

Sme li neko da kupi kuću Čaka Norisa? Šta ako se ovaj predomisli? Kojom snagom (argumenata) će ga nagovoriti da se drži dogovorenog?

Kuća i predivni ranč u Nortvud Hilu u Dalasu je u vlasništvu Arona i Karlosa Reja Norisa, ali ne dajte se zbuniti, to je pravo ime Čaka Norisa (Aron mu je brat i suvlasnik nekretnine).
Sagrađena je 1975. godine, renovirana i proširena na četiri velike spavaće sobe, ima 9 kupatila, veliku media sobu, dvorište sa bazenom, garažu za tri automobila. Tu je i odvojeni studio nešto manji od 100 kvadratnih metara.

Pomenuta serija o neumornom borcu protiv negativaca je doživela osam sezona. Iako je prestala da se snima 2001.godine, još uvek se prikazuje na mnogim televizijama širom sveta a Čak Noris je postao internacionalni heroj poznat svim starosnim grupama. Nešto starijima preko serije a onima mlađima preko bezbroj viceva koji kruže internetom.

Pa, dobro, ostaje samo jedno pitanje, gde će, nakon prodaje, da živi Čak Noris? Čak tamo!

Kako mi verujemo da je ovaj univerzum baziran na sistemu suprotnosti, ostaje nam da vam predložimo nešto potpuno drugačije, npr. vilu Đanija Versačea. Čuveni italijanski modni kreator je kompletni antipod svemu onome što predstavlja Čak Noris, takva je i njegova ekstravagantna vila.

Nekadašnja rezidencija poštovanog umetnika zauzima 23.000 kvadratnih metara a procenjena je na 125 miliona dolara. Vila je sagrađena 1930. godine, ima 10 spavaćih soba, 11 kupatila i veliki bazen ukrašen mozaikom i obložen dvadesetčetorokaratnim zlatom. Vila poseduje opservatoriju, 12 ormana u glavnoj spavaćoj sobi i ogroman bazen optočen zlatom. Raskoš i umetnine čine da se ovo remek delo prepoznaje kao “ Mona Liza među nekretninama “.

Luksuzna vila teško pronalazi vlasnika što zbog prilično visoke cene to i zbog činjenice da je italijanski kreator ubijen baš ispred nje. Okolnosti i pravi motivi likvidacije ostali su nerazjašnjeni do današnjeg dana, a vila je jedno vreme služila kao hotel za ekskluzivne goste.

A Čak Noris ima vikendicu u samom centru grada, pa vi vidite... :)

Izvor: LA Times, Blic

Publikovano: 3.02.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check