Garsonjere Niš

Garsonjere Niš, sve o garsonjerama u Nišu!

Garsonjere Niš

Potragu za dobrom kupovinom nekretnine u Srbiji nastavljamo pregledom cena garsonjera u Nišu , gradu koji se razvija, raste i pretenduje da postane još veći i savremeniji grad od onog koji je danas.Danas on predstavlja četvrti grad po veličini u Srbiji važan je privredni, univerzitetski i poslovni centar i jedini grad pored Beograda koji ima aerodrom.

Prema ponudi gasonjera sa sajtova  sledećih portala na kojima se oglašavaju  agencije za nekretnine  Srbije može se napraviti osnovna podela po cenama garsonjera u Nišu .

www.nis-nekretnine.com

http://www.nekretnine-srbija.info/nekretnine/

http://novogradnja.rs/

Ovaj cenovnik garsonjera napravljen je dakle uzevši lokaciju u gradu kao osnovnu pretrage.

Medju Niškim opštinama u borbi za najpovoljniju trenutno trku dobija opština Palilula na kojoj se garsonjera može naći po ceni od 550 do 950 eura po m2 sto znači da garsonjeru od 30 m2 možete kupiti od 16 500 eura.To je najbolja cena za garsonjeru koja se u gradu Nišu može naći.

Odmah posle Palilule nalazi se naselje Durlan na kome se m2 naplaćuje od 600 do 800 eura.Iako ne najpovoljnije ovo je naselje u kome je gornja cena m2 najniža što automatski znači da je ponuda garsonjera sa boljom  infrastrukturom i nešto luksuznijom opremom može naći pre ovde nego na nekom drugom mestu.

Na opštini Pantelej koja je najbolji primer srednjih cena garsonjeru u Nišu možete kupiti od 800 do 900 eura po m2.Sličan cenovnik garsonjera naćićete i na Bulevaru Nemanjica gde je gornja cena m2 nešto viša od 800 do 1000 eura.

U Samom centru Niša cene su najraznovrsnije, kupovinu garsonjere od 25 m2 možete platiti izmedju 20 000 i 31 000 eura.Dakle cena m2 zavisno od karakteristika zgrade i same garsonjere varira od 800 do 1 250 eura.

Čair se nalazi medju skupljim lokacijama te ćete ukoliko želite tu da kupite svoju garsonjeru morati da izdvojite od 1 000 do 1 200 eura po m2.

U posebnu kategoruju kao i u ostatku gradova u Srbiji  spadaju kompleksi zgrada novogradnje nešto višeg standarda.Tamo gornja cena m 2 ponekad iznosi i 1 300 eura.

Slična je situacija ako govorimo o ceni iznajmljivanja garsonjera u Nišu. Na Paliluli Durlanu i Panteleju mogu se naći garsonjere i po ceni od 90 eura dok  u centru i Čairu ipak morate izdvojiti bar 20 ili 30 eura više.

Iako je potraga  za stanom za kupovinu ili iznajmljivanje preko interneta postala uobičajena stvar koja se pokazala vrlo praktičnom uz određenu meru opreza naravno, čini mi se da ima dosta nekretnina u Nišu koje na ovaj način nisu prisutne u ponudi garsonjera i ostalih nekretnina.Stoga uz dogovor verovatno postoji mogućnost za niže cene garsonjera od gore navedenih.

Starijim ljudima i onima koji imaju poslovne obaveze tokom celog dana posebno se preporučuje da svoje poverenje poklone nekoj od agencija za nekretnine Srbije i time pomognu sebi i upotpune sliku o trenutnom cenovniku stanova odnosno garsonjera u Nišu.

Najsveobuhvatniju ponudu stanova za izdavanje u Nišu potražite u sekciji izdavanje stanova Niš.

Publikovano: 16.03.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check