Na koje sve načine se investitori mogu oglašavati na portalu Srbija-Nekretnine.org?

Paket podrazumeva partnersku pretplatu, oglašavanje na slajderu i izdvojene oglase na naslovnoj strani i sekcijama

Na koje sve načine se investitori mogu oglašavati na portalu Srbija-Nekretnine.org?

Za početak gradnje u Srbiji, investitoru je potrebno 269 dana da bi završio 18 procedura nakon čega se dobijaju svi neophodni papiri i dozvole. Iako se muke ne završavaju onog momenta kad radovi započnu, ipak se ovo gleda kao skidanje velikog tereta sa pleća. Ako ste uspešno prebrodili muke Tantalove i došli do faze prodaje, zašto ona ne bi išla lako? Zaista je moguće da prodaja nekretnine u koju ste uložili mnogo novca, i vremena, truda i očekivanja, „ide kao po loju“, ovo je faza u kojoj se konačno ne morate oslanjati samo na svoje kapacitete već udruženim snagama ići ka cilju. Mi vam nudimo partnerstvo koje će biti korisno na mnogo nivoa.

Vodeći portal za nekretnine u zemlji Srbija-Nekretnine.org je u prilici da investitorima ponudi, po mnogo parametara, najbolji paket usluga na tržištu. Svi zainteresovani za saradnju mogu ovde sami, direktno, da plasiraju svoje nekretnine. Paket podrazumeva partnersku pretplatu, oglase u slajderu na naslovnoj strani, izdvojene oglase na naslovnoj strani i oglašavanje putem banera.

Šta zapravo donosi svaki od pomenutih načina oglašavanja?

Partnerska pretplata je ultimativna ponuda za komercijalizaciju oglašavanja na sajtu bez ograničenja. Za samo 14900 dinara na godišnjem nivou, investitori dobijaju priliku da okače neograničen broj oglasa, da se oglašavaju u sekciji novogradnja i da imaju standardan tretman kad je pretraga u pitanju. Na dohvat ruke su im moderacija oglasa, pojavljivanje u različitim kategorijama stranica, u standardnim rezultatima pretrage, istovremeno oglašavanje na najpopularnijim društvenim mrežama facebooku i twitteru i povezivanje sa youtube kanalom i google mapom ( u svoj oglas možete integrisati video snimke nekretnine koju oglašavate kao i lociranje i pozicioniranje na najobuhvatnijoj svetskoj karti).

Vrlo je bitno napomenuti da je investitorima koji se oglašavaju preko partnerske pretplate raspoloživa besplatna tehnička podrška tokom radnih dana od 9 do 17h. Ako nešto zakaže ili ako ne budete mogli da se snađete sa bilo kojim tehničkim detaljem, slobodno se obratite profesionalcima koji će svaki nedostatak i nepravilnost otkloniti u rekordnom roku, i to potpuno besplatno.

Naglašavamo još jednu izuzetno važnu povoljnost: svaki oglas postavljen na portalu, istovremeno će biti automatski prezentovan u android aplikaciji za mobilne telefone bez ikakvih dodatnih uslova (vi niti ste u obavezi da naknadno išta plaćate, niti ponovo postavljate oglas).

Suštinski, partnerska pretplata vas oslobađa dodatnih troškova za marketing jer vas preko moćnih društvenih mreža povezuje sa celim svetom. Samo na ovaj način investitorima garantujemo drastično povećanje broja poseta što će za direktnu posledicu imati i povećanje obima posla tj. prodaje.

Na portalu Srbija-Nekretnine.org radi tim profesionalnih programera i interent marketera koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo u internetskom promovisanju i razvoju. Njihovo teoretsko i praktično znanje će biti iskorišćeno u maksimalnoj promociji vašeg biznisa i tako učvrstiti saradnju na zajedničkom projektu koji, u krajnjem slučaju, ima isti cilj-bolju prodaju.

Za razliku od partnerske pretplate za investitore koja je obavezna, postoji i dodatni vid oglašavanja: oglašavanje na naslovnoj strani portala u slajderu gde se oglas nalazi u levom uglu. Ovde se pozicija deli sa još 5 oglašivača. Pomenuti je vrlo popularan kad su u pitanju oglasi investitora i nekretnina u novogradnji, u isto vreme je ovo najposećenija stranica našeg portala. Nekretnine oglašene na ovaj način su upečatljivo vidljive tj. pozicija „na prvoj liniji fronta“ čini ih primetnijim i primamljivijim za potencijalne kupce.

Cena oglasa u slajderu trenutno iznosi 11000 dinara mesečno.

Investitorima je dostupna i opcija oglašavanja na naslovnoj strani u svojoj sekciji gde se pozicija ravnopravno deli sa ostalim oglašivačima.

Ovo je izuzetno posećena stranica našeg portala , takođe zamišljena kao dodatni vid oglašavanja. Cena izdvojenog oglasa na naslovnoj strani trenutno iznosi 4500 dinara mesečno.

Publikovano: 13.11.2013.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check