Zašto automatizovati oglašavanje na Srbija-Nekretnine.org ?

XML oglašavanje je moderni način oglašavanja koji predstavlja automatsko sinhronizovanje svih oglasa postavljenih na sajt agencija za nekretnine sa portalom

Zašto automatizovati oglašavanje na Srbija-Nekretnine.org ?

U vremenima kad je kompjuterska pismenost bila rezervisana isključivo za profesionalce, svi mi ostali smo samo značajno klimali glavom na pomen nekih zvučnih izraza koje nismo umeli ni da ponovimo a kamoli da razumemo. Kako bismo izbegli „glup u društvu“ situaciju, trudili smo se da komplikovane računarske izraze prevedemo ne bismo li ih razumeli a zatim i zapamtili. Međutim, sa XML standardom je išlo malo teže, razumljivo. Zapravo, nama je bilo sve nerazumljivo.

XML je skraćenica za Extensible Markup Language, odnosno proširivi (meta) jezik za označavanje tekstualnih dokumenata. Poenta je da se jednim jezikom, koji ima poznato i lako razumljivo značenje, jednostavno čitaju podaci od strane ljudi ali i računarskih programa. Sledeći pravila XML standarda, korisnici definišu sopstvene (XML) formate podataka, koje mogu koristiti za njihovo skladištenje, obradu i razmenu.

Međutim, ako ste u internet marketing biznisu, sve ovo znate. Ako bilo šta prodajete preko interneta, koristili ste ovu opciju. Ako ste agencija za oglašavanje nekretnina na internetu, trebalo bi da ste XML već odavno doktorirali i dobrano profitirali na osnovu tog znanja.

Govoreći iz iskustva sa portala za nekretnine Srbija-Nekretnine.org, agencije koje postave XML oglašavanje imaju momentalan porast upita i sigurno se neće vratiti na tradicionalno oglašavanje. Benefiti koje ono donosi su višestruki: nekoliko desetina puta je veća vidljivost postavljenih oglasa, u ogromnoj meri se štedi vreme jer kada se skript jednom podesi, svi oglasi sa Vašeg sajta će biti automatski sinhronizovani sa našim portalom. Takođe, dobija se preferencijalni tretman u pretrazi nekretnina, izbegavaju se bilo kakvi prekidi u servisu (sem retkih, potpuno iznimnih trenutaka kada se npr. vrši seljenje čitavog sajta ili dodavanje novog servera), mogućnosti za grešku su svedene na minimum a čak i da ih bude- na raspolaganju vam je sve vreme tehnička podrška putem emaila. Dobićete i garanciju od strane portala za sve uplate do kraja uplaćenog perioda.

Standardna partnerska pretplata dozvoljava manuelno unošenje neograničenog broja oglasa (košta 6900 dinara godišnje), a XML partnerska pretplata uključuje automatsku sinhronizaciju oglasa (samo 14900 dinara ili 130 eura godišnje (za agencije van zemlje)). Klijentima je dostupno i plaćanje u dve rate. Kao što vidite, u pitanju je zaista simbolična cena koja oslikava opredeljenost portala Srbija-Nekrenine.org da je dobrobit klijenta uvek na prvom mestu.

XML oglašavanje je najpopularniji vid oglašavanja na portalu Srbija-Nekretnine.org a namenjeno je agencijama za nekretnine koje imaju više od 20 oglasa i koje žele da imaju značajnu posetu svojim oglasima. U savremenom svetu on je postao standard, modnim slengom rečeno: must have jer zbog prednosti koje nudi agencijama stavlja u podređen položaj sve one konkurente koji koriste tradicionalno oglašavanje. Primat se ostvaruje prvenstveno zbog neuporedivo većeg broja upita. Zato izbegnite „glup u društvu“ situaciju i oglašavajte se XML načinom. Kako i zašto XML oglašavanje, pogledajte na našem sajtu.

Srbija-nekretnine.org podržava isključivo XML fajl koji je rađen po našim standardima i koji mora biti sastavljen po uputstvu sa portala što bi značilo da se ne mogu koristiti XML fajlovi koji su generisani za neke druge portale. Ali, neka vas to ne brine jer je za generisanje XML koda po ovim pravilima potrebno tek nešto više od sat, dva vremena (ako je sajt rađen po savremenim standardima). Za slučaj da nemate svog programera ili je on iz bilo kog razloga sprečen da ovo uradi, mi vam u svakom trenutku možemo preporučiti nekog od naših saradnika. Posle ispitivanja tehničkih mogućnosti, nakon što se dostave XML fajlovi i uplata, u roku od 48 h će paket biti postavljen na portal. Vi ćete zauvek biti oslobođeni obaveze naknadnog unošenje oglasa i u potpunosti ćete moći da se fokusirate na svoj biznis.

Publikovano: 15.11.2013.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check