Zašto se oglašavati banerima? Uslovi i cene

Dobro postavljen baner na dobro odabranom sajtu garantuje vam povećanje poseta a samim tim i uspešnije poslovanje

Zašto se oglašavati banerima? Uslovi i cene

Za samo 4 godine od nastanka, portal Srbija-Nekretnine.org je prerastao u jedan od najposećenijih portala u regionu i danas je sajt sa najvećim porastom poseta u svetu nekretnina na Zapadnom Balkanu. Tome su svakako doprinele preporuke posetilaca sajta koji su u proseku otvarali po devet stranica i zadržavali se po deset minuta na sajtu prelistavajući stranice sa oglasima za nekretnine. Trenutno partnerstvo sa preko 300 agencija za nekretnine sa ovog područja omogućava nam kredibilitet da ponudimo mesto za oglašavanje svima koji posluju u ovoj oblasti.

Kako bi vaše reklamiranje donelo očekivane efekte, morate pažljivo odabrati i mesto gde se reklamirate i način na koji ćete to uraditi. Situacija u kojoj živimo ne dozvoljava eksperimentisanje bilo koje vrste niti nenamensko ili nesigurno trošenje novca. Složićemo se da je danas ulaganje u reklamu na internetu investicija visoke ekonomičnosti koja je finansijski mnogo povoljnija nego reklamiranje na televiziji, radiju ili u štampi.

Prednost reklamiranja na internetu je prvenstveno način na koji se kompanija predstavlja širokom auditorijumu. Kao najbolje delovanje se pokazalo reklamiranje banerima tj. sličicama određenih dimenzija koje se postavljaju na najupadljivije pozicije na sajtu. Klikom na njih, direktno dolazite do internet prezentacije onoga ko je baner postavio. Reklamiranje banerima obezbeđuje direktnu prečicu ka vašem websajtu putem jednog klika. Baneri funkcionišu po principu rotacije tj. menaju svoje mesto sa drugim banerima po određenim šemama. Interval prikazivanja banera je nešto što se po dogovoru može promeniti.

Naravno, morate voditi računa i kad birate sajt ili portal na kome ćete postaviti baner. Stručnjaci iz ove oblasti kažu da je najbolji vid reklamiranja kontekstualno reklamiranje kada se reklama postavlja upravo tamo gde se nalazi najveći broj vaših potencijalnih kupaca. Jednostavno, lepo je da imate veliki broj poseta na sajtu svoje firme ali kad su posetioci usko zainteresovani za ono što vi imate da ponudite, uspeh vam je u velikoj meri garantovan. Drugim rečima, nekada je bolje da imate jednocifren broj posetioca na svom sajtu ali među njima dobar deo potencijalnih kupaca.

Zato je najpametnije da razmislite o opciji oglašavanje banerima na portalu Srbija-Nekretnine.org koji sa preko tri miliona (3,600,0000) pregledanih stranica mesečno predstavlja najatraktivnije mesto za online oglašavanje na tržištu nekretnina u bivšoj Jugoslaviji. Da je ovo jedno od najproduktivnijih mesta kada se radi o internet oglašavanju u vezi sa kupovinom, prodajom ili iznajmljivanjem nekretnina, govori i podatak da trenutno imamo preko 95.000 oglašenih nekretnina.

Srbija-Nekretnine.org kao mesto za svoju reklamu su do sada birali veliki klijenti kao što su VIP, Telenor, Belville, Smallville, Hypo banka, Piraeus Banka, Pluto investments, najskorije Dunavske terase...Ugostili smo i značajan broj investitora i više velikih kompanija iz industrije nameštaja.

Srazmerno poseti, cene reklamiranja na našem portalu su najniže na tržištu, a o isplatljivosti najbolje govori cinjenica da je preko 300 agencija do sada iz regiona odlucilo da poverenje da bas nasem timu.

Za detaljnije informacije u vezi sa cenama pojedinih pozicija ili plaćenim oglašavanjem na našem portalu, možete nas kontaktirati direktno telefonom: 064-211-4181 ili preko emaila: office@srbija-nekretnine.org.

Publikovano: 17.02.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check