Uslovi oglasavanja za agencije za nekretnine na portalu Srbija-Nekretnine.ORG?

Agencije za nekretnine se na portalu Srbija-Nekretnine.org mogu oglašavati koristeći jednu od dve opcije: putem partnerske pretplate za agencije ili preko XML pretplate

Uslovi oglasavanja za agencije za nekretnine na portalu Srbija-Nekretnine.ORG?

Bez obzira na tip pretplate agencijama za nekretnine koje su clanice naseg portala srbija-nekretnine.ORG - u 2015 nudimo sledece:

1. Agencija bira rucni unos oglasa ili automatski putem XML-a - tj. automatsku sinhronizaciju svih oglasa (neogranicen br oglasa)

2. Prevod svih oglasa na ruski

3. Prevod svih oglasa na engleski

4. Integraciju na englesku i rusku verziju portala

5. Integraciju na nasu mobilnu platformu - Android aplikacija

6 Oglasavanje na vise domacih medijskih portala

7. Nasim clanicama mozemo ponuditi i po jedan premium oglas na naslovnoj str za jednu izabranu nekretninu

8. Video oglase neograniceno

9. Promo izabranog oglasa (max 3x u toku pretplate) na stranama svih drustvenih medija na kojima se nalazimo npr. facebook stranici (garantovan doseg 10000).

10. U 2015 kao i uvek spremamo niz iznenadjenja u cilju povecanja broja upita svim agencijama clanicama - prvo vec u Martu


Dakle - agencijama za nekretnine su na raspolaganju dve opcije za oglašavanje: partnerska pretplata i XML pretplate (automatizovani proces oglašavanja), a obe ukljucuju gore navedeno. Pored ovoga imaćete besplatnu moderaciju i tehničku podršku tokom radnih dana od 9 do 17h. U svoje oglase agencije mogu integrisati google mape, koristiti standardan tretman prilikom pretraga, proveriti rezultate pretrage...


Partnerska pretplata na godišnjem nivou košta samo 19900 dinara ili 9900 dinara za kvartalno (tromesečno) ili 5000 dinara za mesečno oglašavanje.


XML pretplata na godišnjem nivou košta samo 22900 dinara ili 10900 dinara za kvartalno (tromesečno) ili 6000 dinara za mesečno oglašavanje.


Ona funkcioniše na sledeći način: izrađen je interfejs sa vašeg sajta na naš kojim ćete oglase unositi samo jednom a naš sistem će dalje voditi računa o optimalnoj promociji i prezentaciji.


XML pretplata zaista predstavlja koliko jednostavno toliko i magično oglašavanje.


Faktički, ne menja se ništa u načinu kako ste prethodno radili sa vašim sistemom (sajtom, bazom podataka ili korisničkim software-om), samo što sada svaki oglas koji unesete ili svaki podatak koji u njemu promenite, biva automatski vidljiv na našem portalu najširem mogućem auditorijumu na internetu, na popularnim socijalnim mrežama (facebooku i twiteru) ili na youtube-u itd. Oglašavanjem na ovaj način štedite vreme, imate priliku da optimalno koristite tehnologiju i da tako steknete kompetitivnu prednost u odnosu na konkurentske oglase agencije za nekretnine koje funkcionišu na klasičan način.


Takođe, u svakom pogledu štedite na marketingu, povećavate posetu svojoj web prezentaciji i povezujete se sa celim svetom.


Naše višegodišnje iskustvo u domenu internet marketinga stavljamo u funkciju što uspešnije vaše prezentacije, zato nas kontaktirajte da se dogovorimo oko detalja telefonom 064-211-4181 ili preko emaila: office@srbija-nekretnine.org

Publikovano: 9.01.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check

» Komentari

postovao Mihrija dana 21.09.2014.
Bog svima .ja Sam mihrija .ja zivim u Kosovo .a imam zemle u hrvacku to je u okucani .imam u kosovac a i bodegraj.ja hocu da brodam zemlu u bodegraj .u bogegraj imam zemle 40 hektara . Ako je neko zaitersovan mozemo po dogovor da vam prodarm po povolni cjeni i puno jeftino . A mozete dame kotaktirati na skyp ili na mobilni moj mobilni je ( 00368 49648626)(00368 49824535) i moj adresa skyp je ( jakupjakup34)