Video oglasi sa najvećeg portala za nekretnine Srbija-Nekretnine.org

Nije tek onako smišljena fraza da „slika govori više od hiljadu reči“, neka video zapis o vašoj nekretnini koju oglašavate ispriča najlepšu pesmu!

Video oglasi sa najvećeg portala za nekretnine Srbija-Nekretnine.org

Tela oglasa za izdavanje ili prodaju nekretnina (tekstualni delovi) se tek u sitnim detaljima razlikuju jedan od drugoga. Koriste se iste fraze, isti detalji naglašavaju. Baš zato što toliko liče, čitaocima često promaknu oni detalji koji se žele naglasiti. U sivilu izjednačavanja, vrlo je bitno pronaći distinkciju, onaj X faktor po kome ćete ostati u pamćenju potencijalnom kupcu i zbog čega će se on vratiti na vašu nekretninu, poslati poruku ili pozvati vaš broj telefona tražeći više informacija ili zakazujući termin sastanka.

Ako želite da prodate ili iznajmite nekretninu što laganije i što brže, snimite propratni video. Za pravljenje video oglasa će vam trebati mrvica vremena više nego što to zahteva „običan“ oglas za nekretninu, ali je korist garantovano višestruko veća.

Šta ćete zauzvrat dobiti?

Za početak-dobićete upite od isključivo zainteresovanih klijenata. Onaj ko je, pored čitanja vašeg oglasa, odvojio vreme i za gledanje videa, te vam poslao upit, svakako je zainteresovan kupac. Najprostije rečeno: postavljanjem video oglasa ćete izbeći kontakt sa strankama koje žele „samo da pogledaju i razgledaju“ nekretninu. Ako oni imaju vremena za to, vi nemate, pa bi se moglo reći da je postavljanje video oglasa usluga i vama i njima. Oni i dalje mogu da gledaju ali na način koji ne ugrožava vaše slobodno vreme.

Dodatni napor (video kao dodatak klasičnom oglašavanju nekretnine) doneće vam bolju posetu iskazanu kroz veću konverzaciju tj.veći broj klikova.

Ne zaboravite i veću preglednost jer je na tržištu mali broj oglasa ovog tipa. Onaj ko u naprednoj pretrazi označi kvadratić „video zapis“ će zasigurno biti u prilici da vaš oglas ugleda među prvima. Jednostavno, to što oglas ima video je dovoljna stavka da bi vaša nekretnina bila izlistana među prvima, a samim tim i vaše šanse za zaključivanje posla bile povećane. Pogledajte kako izgleda jedan video oglas na našem portalu.

„Celoga života mi nedostaje tri stotine evra i tri noći sna“ je pesnička misao koju možete poželeti da zadesi najgoreg vam neprijatelja. Ili već imate utisak da je vama to neko poželeo zbog toga što je takav život koji i vi vodite? Koji vas vozi, tačnije rečeno. Složićemo se da je slobodno vreme nenodoknadiv resurs ovog veka. Ili je bolji opis da su veće šanse da pronađete Higsov bozon nego nekoliko sati slobodnog vremena u toku radnog dana.

Takođe, u pravu su i oni koji kažu da je zdravlje ono čega u današnjem trenutku imamo sve manje i manje. Uzroci su nam svima poznati ali, uprkos tome, kao da nismo u stanju da eliminišemo (ili bar da umanjimo) razloge zbog kojih nam ponestaje mentalnog zdravlja. Stres je, koliko krivac, toliko i izgovor za sve. Tako nam je kako nam je, ali umesto da se koprcamo (ili tonemo), ima nekih stvarčica koje smo u stanju da promenimo.

Probajmo da vodimo računa na šta sve trošimo svoje vreme i uzaludnost svedimo na minimum. Stvorimo sebi filtere koji će obrađivati informacije i situacije koje nam se dešavaju.

Svako će vam reći kako je rad sa ljudima težak i kako ne postoji mašina ili izum koji bi ga učinili prijemčivijim (zadovoljili bismo se makar pojednostavljenjem). No, mora biti da su neka olakšanja moguća. Generalno, u svemu u životu, pa i u poslu, važno je da postoji fokus i jasno određen cilj.

Usmerite potencijalne klijente na sve kvalitete koje poseduje vaša nekretnina koju oglašavate tako što ćete ih direktno pokazati okom kamere. Video oglas je praktična mogućnost da se detaljno vidi sve ono za šta se traži novac, kako zapravo ti kvadratni metri izgledaju i šta sve nude.

Na najposećenijem domaćem sajtu Srbija-Nekretnine.org pogledajte video oglase i izaberite sebi neku od nekretnina.

Publikovano: 13.02.2014.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check