Koja hrana se najbolje slaže uz oglase „Izdavanje stanova Novi Sad“?

Izabor najboljeg od ponuđenih stanova za izdavanje u Novom Sadu može se uraditi na nekoliko načina: uz asistenciju neke od agencija za nekretnine, oslanjajući se na sopstvenu intuiciju ili na preporuku stanovnika vojvođanske prestonice

Koja hrana se najbolje slaže uz oglase „Izdavanje stanova Novi Sad“?

Ako bi trebalo pronaći razlog zašto da se živi u Novom Sadu, onda je uživanje u indeks sendviču jedno od dovoljnih opravdanja za razgledanje oglasne sekcije izdavanje stanova Novi Sad. Postoje neka sitna zadovoljstva za koja bi bilo bogohuljenje čak i sami pokušaj da ih sprave nevešti ljudi, stoga insistiram da indeks sendvič treba jesti samo i jedino u Novom Sadu. Ako ste ga bar jednom probali, složićete se sa mnom. Pošto zdravlje na usta ulazi, pomenimo i kulen i langoše i šomloi galuške i ostale vojvođanske đakonije. A pošto gužva uzrokuje stres a stres uzrokuje nevaljalost, izbegnite život u metropoli. Međutim, znajte da je Novi Sad mnogo toga u jednom: i moderan evropski grad i tradicionalna panonska prestonica.

Vojvodina je, kako ocenjuje Fajnenšel Tajms, prva od 54 regiona srednje veličine po efektivnosti stranih ulaganja a četvrta među svim evropskim regionima i gradovima po istom kriterijumu i četvrta u južnoj Evropi po strategiji za privlačenje stranih investicija (u konkurenciji sa španskim, italijanskim i slovenačkim regijama).

Recimo da ste odluku doneli ali želite da izbegnete avanturizam zvani dugogodišnje traženje idealne nekretnine u Novom Sadu . Krenimo od toga da ne kupujete, već vas zanima jedino izdavanje stanova u Novom Sadu. Raspitajte se šta Novosađani najviše vole, velike su šanse da se vaš i njihov odabir podudare.

Po jednom istraživanju od pre nekoliko godina, idealna ulica za čije projektovanje bi bili zaduženi Novosađani (tačnije, koja bi bila rađena po njihovim željama), nalazila bi se u strogom centru grada, odmah uz Bulevar Oslobođenja. Ne bi imala gust saobraćaj već bi se mogla karakterisati kao manja ulica. Naravno, obavezno bi sadržala dečije igralište i mnogo zelenila kao i dovoljno mesta za parkiranje (Novosađani nisu baš poznati kao pobornici pešačenja). Gradnja u idealnoj novosadskoj ulici bi bila starija ali očuvana jer Novosađani svoju istoriju i vole i znaju da poštuju.

Nije ovo baš potpuna sfera fikcije, nekoliko je ulica u ovom gradu koje već postoje a za koje se može reći da ispunjavaju pomenute kriterijume, to su: Radnička ulica sa okolinom ili ulice Vase Stajića, Drage Spasić, Vladislava Kaćanskog, kao i ulica Sonje Marinković. Prosečan stan iz kategorije bolje opremljenih (komforan) ovde se iznajmljuje za 300 evra mesečno a kvadratni metri se prodaju za skoro pet puta veću cifru od pomenute. Kod platežno sposobnijih kupaca je na ceni potes od Sajma do Ćirpanove ulice a uvek je atraktivna i okolina Sunčanog keja.

Jedna od velikih prednosti koje život u Novom Sadu sobom nosi je to što blizina centralnog gradskog jezgra ne mora da znači da vam je Dunav daleko. Tako na primer ulica Vojvode Putnika izlazi s jedne strane na Kej a sa druge na Dunavski park. Po mnogima je ovo idealna kombinacija, jer je lokacija skrivena od vreve i gužve a fenomenalno povezana sa dva najlepša novosadska kraja. Za tren oka vam je bukvalno sve nadohvat ruke a oči i dušu možete odmoriti ili u zelenilu najlepšeg gradskog parka ili u plavetnilu najlepše evropske reke.

Međutim, svi koji nemaju kapitala u izobilju, već se sabiraju i oduzimaju dok pretresaju oglase za izdavanje stanova u Novom Sadu, naći će da ni Liman 3 i 4, kao ni Novo naselje, nisu toliko lošiji izbor destinacije za život. Skriveni kvaliteti i nepatvorena lepota ovdašnjih nekretnina će isplivati na videlo izazvana životnim okolnostima. Sklonosti i afiniteti ljudi koji ovde žive, nažalost se oblikuju realnošću koja ih okružuje.

Svaki beg od stvarnosti je lakši uz gurmanske poslastice a njih je u Novom Sadu u izobilju. I dok uživate u poslasticama pogledajte naš izbor stanova u Novom Sadu sekciji stanovi Novi Sad.

Publikovano: 16.03.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check