Kako do vikendice?

Kako do vikendice?

Kako do vikendice?


                                           

Kako do vikendice pitate se? Zavisno do toga da li želite da kupite ili da gradite, prva stvar o kojoj morate da razmislite je: Gde želim da imam vikendicu? Vikendica na Fruškoj gori ili vikendica na Tari nije isto što i vikendica na Zlatiboru .

Razmislite dobro pre nego što kupite bilo koju vikendicu da li znate nekoga u tom kraju, raspitajte se dobro da biste stigli do nekoga ko bi mogao da ima neku informaciju o vikendici na koja je na prodaju. “Često jedina osoba koja bi kupila tu kuću je ona koja ne zna ništa o njoj”  kaže M. Kelman- potrudite se da tako nešto predupredite i budete pametniji od toga.

Ako imate vremena kada prolazite kroz željenu zonu gde biste kupili vikendice-oglasi su često nalepljeni na stanicama ili ogradama pa nije na odmet ponekad baciti pogled. Možda vam se posreći pa š na taj nacin nadjete željeno. Ukucate li na pretraživaču nekretnine vikendice oglasnik pa zatim željeno mesto, može se desiti da vam u rezultatima izadje kakav lokalni oglasnik nekretnina koji često ima bolju ponudu nego veći sajtovi.

Teško da je pretpostaviti da igde ima dostupan katalog vikendica posebno ako se radi o montažnim vikendicama, baš onakvih kakvu vi tražite ali upornost i strpljenje je nešto sa čime se morate naoružati ako želite da dodjete do vikendice. Bitno je da se odmah na početku pošto odlučite i odvojite vreme za kupovinu  vikendice i da se pozabavite  samom lokacijom. Najvažnije je da razlučite da li vam je odabrano mesto  dovoljno blizu? Zavisno od same lokacije i vaših planova mala razdaljina I dobar put će vam mnogo značiti, a u to ćete se već uveriti dok budete tražili i obilazili kraj u potrazi za željenom vikendicom.

Ako kupovina vikendice možda nije ono što će vas u potpunosti ispuniti,  zidana vikendica, odnosno ona koju bi ste vi sagradili po vašoj želji i zamisli, možda je ono na sta bi trebalo da se odvažite. Sve češća praksa kod nas, a ne samo u svetu je izgradnja montažne vikendice. Jedan od glavnih razloga je smanjenje troškova, ali i brzina izgradnje. Od početka izgradnje do useljenja u montažnu kuću- vikendicu razdvaja vas svega mesec dana. Veliki izbor montažnih vikendica možete naći na sajtovima poznatih domaćih proizvođača čiji broj sve više i više raste. Evo su neki od njih:

http://www.montaznekuce.com/

http://www.merkur2.com/kontakt.html

http://www.simontns.co.rs/

http://www.brvnare.rs/

http://www.montaznekucebreza.com/kontakt.htm

Većina proizvođača montažnih vikendica daje garanciju na 99 godina, što je i više nego dovoljan vek za vaše mesto za odmor. Na sajtovima možete videti i cenovnik vikendica u ponudi, koji je zavisno od vaših želja daleko skromnijih cena od troškova izgradnje zidane vikendice, kao što smo već pomenuli. Kao nekretnine vikendice mogu biti isplativa investicija. Zidajte na dobroj lokaciji, i uz malo sreće nakon izvesnih godina možete i prodati za dobru sumu novca. Jer ono što je juče bilo periferija danas sutra postaće deo centra.


Publikovano: 17.03.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check