Koje su opcije oglašavanja na najvećem regionalnom portalu za fizička lica?

Registracija na portal Srbija-Nekretnine.org je besplatna a fizička lica mogu odabrati da li će postaviti besplatan oglas ili će se odlučiti za neku od ponuđenih promotivnih kampanja

Koje su opcije oglašavanja na najvećem regionalnom portalu za fizička lica?

Iako je danas fizičkim licima postavljanje oglasa o nekretninama (prodaji, izdavanju ili kupovini) moguće i bez ikakve novčane nadoknade, ipak, nikako nije svejedno gde ćete se oglasiti. Veliki broj razmišlja „ne košta me ništa da probam“ i postave svoj oglas na prvi sajt na koji nalete, tamo gde ga i posle dužeg vremena niko ne pogleda a kamoli da pozove za detaljnije informacije. Pošto željeni rezultat izostane, oglašivač obično izgubi strpljenje i poseti neku od agencija za nekretnine (naravno, spreman da plati za njihovo posredovanje).

Iako je ovo čest scenario, nije jedini mogući. Važno je znati gde se oglasiti pa zato krenite putem koji su izabrali mnogi i dodajte svoj oglas na cifru od preko 100.000 oglasa za različite nekretnine. Za svega nekoliko godina postojanja, portal Srbija- Nekretnine.org je zauzeo mesto najkorisnijeg Internet oglasnika i postao jedan od posećenijih portala u zemlji. S ponosom ističemo da je ovo sajt sa najvećim porastom poseta u vezi sa svetom nekretnina na zapadnom Balkanu.

Ono što je osnovno i što morate znati pre nego što počnete da razmišljate koje su opcije za oglašavanje fizičkih lica na najvećem regionalnom portalu: da biste mogli da dodajete i organizujete svoje oglase na portalu Srbija-Nekretnine.org morate biti prijavljeni na sistem i tako postati registrovani korisnik. Registracija je brza i jednostavna (neophodno je samo da ostavite osnovne podatke) i naglašavamo-besplatno je! Sledeći korak je biranje tipa oglasa koji želite da postavite.

Fizičkim licima su na raspolaganju ukupno 2 besplatna oglasa: jedini uslov za pristupanje našem portalu je da se kod nas mogu postaviti isključivo oglasi sa fotografijama. Dakle, obezbedite fotografiju nekretnine i za samo nekoliko minuta postavite svoj oglas. Ako se odlučite za osnovni oglas, on će biti odmah aktivan. U isto vreme imaćete moderaciju i označavanje na Google mapama.

Napominjemo da pri učlanjivanju, fizičko lice može postaviti inicijalno dva oglasa.

Zaštitni znak portala Srbija-Nekretnine.org su, između ostalog, i brojne inovacije koje se uvode sa ciljem da korisnici i klijenti na veoma lak način mogu pretražiti bazu podataka i pregledati oglase koji odgovaraju traženim parametrima. Pretraga se može ubrzati ako zadate precizan upit pa oni koji tačno znaju šta traže, na vrlo lak i precizan način mogu do toga i da dođu. Oni drugi, koji jednostavno žele da pregledaju ponudu, bez tačno profilisanog objekta interesovanja, imaju više nego dovoljno materijala da zadovolje svoju znatiželju.

Naša sekcija „vruće nekretnine“ nudi najaktuelnije stanove i kuće, placeve i lokale širom Srbije po najjeftinijim cenama a posebno su selektovani i najnoviji oglasi za nekretnine koje su se tek pojavile na tržištu. Neka Vaš oglas završi ovde!

Dobrom glasu i pozitivnom imidžu koji nas prate, svakako doprinose preporuke posetilaca sajta koji su u proseku otvarali po devet stranica i zadržavali se po deset minuta na sajtu prelistavajući stranice sa oglasima za nekretnine. Preko tri miliona pregledanih stranica mesečno predstavlja najatraktivnije mesto za online oglašavanje na tržištu nekretnina u bivšoj Jugoslaviji. Pridružite nam se! Želimo Vam što bržu i uspešniju prodaju!

Publikovano: 13.03.2014.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check