West 65 - Moderno Naselje Na Starom Aerodromu

Razmišljate o kupovini stana! Šta mislite o novobeogradskom naselju West 65. Moderan poslovno-stambeni blok izgrađen po najsavremenijim građevinskim standardima na atraktivnoj lokaciji. A može i na kredit!!!

West 65 - Moderno Naselje Na Starom Aerodromu

Stariji Beograđani se sećaju da se na ovom mestu nekada nalazio aerodrom.

Aerodrom je otvoren 25. marta 1927. godine, istovremeno je bio i vojni i civilni. Bio je dom šestog lovačkog puka i prve srpske avio kompanije "Aeroput".

Ovaj objekat stavio je u velikom stilu Beograd na kartu Evrope. Sa ovog aerodroma 6. i 7. aprila 1941. godine poletali su branioci Beograda, piloti 102. eskadrile Šestog lovačkog puka.

<

>Slavna Prošlost

Možda mnogi ne znaju da je aerodrom "Beograd" bio jedan od najvećih u Evropi u periodu između dva rata. Mnoge strane kompanije imale su u to vreme redovne letove za Beograd.

Postojale su dve travnate poletno-sletne staze. Pristanišna zgrada aerodroma imala je salon i prostor za putnike, restoran sa velikim terasama, prostor za carinu, komeserijat aerodromske policije, poštu i telegraf. U upravnoj zgradi nalazile su se uprava kompanije "Aeroput" i drugih inostranih kompanija, a u staklenom tornju bile su metereološka i radiogoniometrijska stanica. Vojni deo činilo je nekoliko kasarni, magacina, rezervoara za gorivo, kao i šest velikih betonskih hangara.

Još jedna zanimljivost je da je hangare i ostale betonske konstrukcije projektovao niko drugi nego inžinjer Milutin Milanković. Prema nacrtima velikog srpskog naučnika izgrađeni su dvojni hangari za sveštaj aviona raspona od po 40 metara, dužine 47,7 i visine sedam metara. Jedino što je presotalo od aerodroma do danas jeste jedan od ovih hangara.

Let u Pravo u Bugućnost, Destinacija West 65

Od aerodroma je, kao što rekoh, preostao jedan hangar i malo izmeštena kafana aero kluba "Naša Krila". Na mestu nekadašnjeg aerodroma sada se prostire moderno naselje West 65. Ovime je povećana ponuda stanova na Novom Beogradu. Kompanija PSP-Farman Holding osmislila je jedinstven koncept savremenog poslovanja i stanovanja, "grad u gradu", koji nudi konfor, prijatnu atmosferu i pre svega udobnost.

Ovaj komleks u novobeogratskom bloku 65, logika brojanja novobeogradskih blokova jasna je jedino njegovim arhitektama, predstavlja tehnološki moderno, naselje, sadrži 514 stanova strukture od jednosobnih do petosobnih, površine od 46 m² do 288 m², 100 lokala, više od 1300 parking mesta, funkcionalno osmišljen trg, šetališta i zelene površine. Stanovi se grade i opremaju po najvišim standardima; odlikuju ih prvoklasni materijali i oprema, individualan i ekonomičan sistem grejanja, poseduju energetski pasoš, centralni sistem hlađenja sa pojedinačnim merenjem potrošnje koje obezbeđuje i do 40 odsto manje troškove, obezbeđenje, video-nadzor i kontrolu pristupa, profesionalnu službu održavanja i upravljanja.

Jednom rečju banja. Zapravo prava banja, na ovom prostoru ima geotermalnih voda, tako da su investitori i izvođači radova iskopali bunare i našli vodu na 29. metru. U slučaju da niste baš u fazonu da kupujete stan možete doći u terme na vikend, jel kompleks naravno sadži i hotel.

Sve to Naravno Košta ali Može na Kredit!

Jedan deo izgradnje ovog naselja finansira se projektnim finansiranjem kod Hypo Alpe Adria banke i Intese. Obe ove banke u svojoj ponudi imaju namenske kredite za kupovinu stanova u naselju West 65.

Kod Hypo Alpe Adria banke kredit u iznosu od 43,000 evra sa učešćem od 13,000 evra na kraju će Vas koštati 77,887 eura. Kod Banka Intese kredit u istom iznosu koštaće Vas oko 72,173 evra. Cena kvadrata u naselju West 65 je 2,000 evra pa ko voli nek izvoli.

Kako biste bili sigurni da su ovi stanovi ono što zaista želite možete se u sve navedeno uveriti na licu mesta. Prošetajte do prodajno-izložbenog salona, pogledajte ogledni stan i na samom mestu gradnje se uverite u izgled stanova, kvalitet materijala koji se ugrađuju, kao i tehnička rešenja koja obezbeđuju komfor i energetsku efikasnost – pa odlučite.

Iz prošlosti u budućnost, odluka je samo Vaša. Nekome prema željama a svakom prema mogućnostima. Pogledajte, izaberite, prerčunajte, ko zna možda i kupite.

Publikovano: 29.12.2014.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check