Ponuda splavova

Ponuda splavova

Ponuda splavova

Ponuda splavova je veća nego ikada. Ovi plovni objekti smešteni na nekoj od reka glavnog grada ranije su uglavnom služili za ribolovačke sportove dok danas predstavljaju izvesnu mogućnost za beg od gradske vreve i buke.

Miran i idiličan odmor na vodi  predstavlja nejveći luksuz koji savremeni urbani čovek može sebi da priušti. Ograničen broj splavova i mesta na koja se mogu postaviti novi objekti u Beogradu i njegovoj okolini  čini ovaj vid vikendice još primamljivijim.

Sam splav nešto manjih dimenzija se kažu znalci može  u licnoj režiji napraviti ili naručiti za 5 000 eura u proseku. Mesto  na kom ćete se stacionirati je  ono koje u slučaju našeg  grada košta puno novca i još više strpljenja.

Naime na najpopularnijoj lokaciji Adi Ciganliji splavova na prodaju  nema vec duže vremena  a maksimimum od 400 mesta je popunjen  do kraja tako da je gradnja splava ovde praktično nemoguca. Jedini način na koji  možete doći do prilike za odkup  jeste iznenadna ponuda splavova  usled neophodnih novčanih sredstava ili smrti vlasnika.

Ukoliko budete jedan od srećnika koji ce zakucati na vrata u pravom trenutku  cena koju ćete morati da platite samo za mesto iznosi najmanje 2 000 eura a ide čak do 10 000 eura. U ove cene je uračunata infrastruktura samih mesta koja je  ipak dobra, tačnije  stuja se dovodi sa obližnjeg reni bunara dok je moguće obezbediti tehničku vodu a na nekima je čak uvedena i kablovska televizija.Ukoliko vam se desi da nadjete u trenutku kada je čitav splav na prodaju znajte da se cene kreću izmedju 10 000 i 20 000 eura.

Ono što možete lakše  naći u jesu  splavovi na izdavanje a cene se kreću od 300 do do 600 eura mesečno.Takođe postoji ponuda splavova za jednodnevno iznajmljivanje po ceni od 50 eura ili vikend rentiranje koje iznosi  100 eura  što za celo društvo zaista nije puno ako se uzme u obzir nezaboravni provod i privatnost koju ova usluga nudi.

Ako biste pak hteli da što pre dođete do svoje plutajuce vikendice savetujemo da krenete ka Ostružničkom mostu jer su cene niže kako krenete da se udaljavate od Ade. Prosečna cena mesta  ide od 1 000 do 4 000 eura a visina zavisi od toga da li postoji priključak za struju i vodu. Da bi dobili dozvole splavovi moraju imati uredno plaćeno mesto i svu papirologiju koja potvrđuje ispravnost samog objekta.

Ispunjavanje zakonskih regulativa trenutno nije jača strana vlasnika splavova a na širem područiju Beograda ima nečuvenih  4 do 5 hiljada ilegalnih plovila. Savetujemo kompletno poštovanje zakona jer se u slučaju  momentalnog sprovodjenja istog zakona može lako desiti da preko noći ostanete bez svog splava. Iz ovoga razloga treba jako biti pazljiv kada je u pitanju kupovina splavova

Ponuda splavova je ograničena ali se po rečima većine vlasnika isplati strpljivo čekati priliku koja vam odgovara. Pogledajte trenutnu ponudu splavova u sekciji Beograd splavovi.

Publikovano: 16.03.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check