Plac Van Grada – Mirno Mesto za Odmor?!

Imate plac van grada, smatrate ga svojom oazom mira i relaksacije. Međutim iznenada Vaš odmor prekinut je brujanjem aviona koji pristižu iz daljine...

Plac Van Grada – Mirno Mesto za Odmor?!

Ne znate šta se događa i nije vam nimalo prijatno, sećanja na 1999-tu još su sveža. U svakom slučaju odmor na Vašem placu je definitivno narušem.

<

>Ipak Nije Loše Imati Svoj Mali Raj

Nemojte dozvoliti da Vas predhodno odvrati od želje da stvorite za sebe mirnu oazu daleko od gradske vreve i stresa. Ako planirate da kupite plac kako bi sazidali svoju vikendicu situacija je nikad povoljnija. Mislim da sam dovoljno puta već ponovila da kad su nekretnine u pitanju ovo je tržište kupaca.

Već za 10,000 evra može te naći pristojan plac na nekoj od srpskih planina. Ponuda zaista, nikad bolja. U to se možete uveriti u sekciji Beograd placevi. Kupovina placa osim rešenja za odmor može biti odlična i za trajno rešavanje stambenog pitanja. Ponuda je dobra i kad su u pitanju placevi u okolini Beograda.

Jedino na šta treba obratiti pažnju pri kupovini placa, pored uobičajnih stvari o kojima vodimo računa pri kupvini svake nepokretnosti, jeste namena zemljišta. Mnogi placevi se vode kao poljoprivredno zemljište i pre početka gradnje treba uraditi prenamenu zemljišta. Ovo se radi u opštini, i plaća se na osnovu vrednosti zemlje po proceni koju vrši opština. Zbog toga treba računati i na ovaj trošak.

Nadam se da Vas je ova priča o placevima zabavila pored toga što Vas je informisala. Čitamo se i ubuduće, a do tada pogledajte našu ponudu placeva na prodaju u Beogradu i okolini na Beograd placevi.

Publikovano: 16.03.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check