Garaže katalog

Garaže katalog, info o garažama

Garaže katalog

Ukoliko ste mislili da ste završili posao odabravši neku od garaža iz kataloga za montažnu gradnju  grdno se varate. Tema garaže prodaja je verovali ili ne danas već dosta kompleksna stvar. Današnje doba dizajna i tehnke diktira  ritam života i nameće nam obaveznu brigu o estetici i funkcionalnosti u isto vreme.Nekada se čak desi da estetika odnese prevagu.

Ako se samo malo zainteresujete za mogucnosti opremanja vase nove garaže ponuda raznoraznih pomagala i oplemenjivaca prostora sa sve svojom multifunkcionalnošću srušiće vam se na glavu. Naime mogućnosti koje ta jedna nekad veća a nekad manja prostorija može da ima su brojne, od alatnice preko muzičkog studija pa sve do parkiranja vašeg automobila za šta je i namenjena.

Može  se lako desiti da vam sve ove mogućnosti padnu napamet pre same kupovine garaže. U tom slučaju imaćete uvid u novitete vezane za samo funkcionisanje vaše nove garaže iz kataloga.  

Iinovativno rešenje koje je engleska firma Cardock predstavila je svoj potpuno nov pogled na organizaciju prostora za vaše vozilo. Svest o nedostatku prostora u urbanim sredinama je  povela Cardock u pravcu podzemnih garaža kakvih još uvek nema u ponudi garaža Srbije. Radi se o pojedinačnim podzemnim garažama  koje rade po principu hidrauličnog sistema podizanja platforme koja zauzima površinu najobičnijeg parking mesta. Ovaj sistem garaža u prodaji osmišljen je tako da na jedan pritisak dugmeta možete smestiti  svoj auto ispod zemlje a potom u nivou zemlje regularno parkirati i drugo vozilo.Za ovakav vid garaže dobijanje dozvole podrazumeva standardnu proceduru sa tim da jedno naizgled obično praking mesto dobija i svog parnjaka pod zemljom.

Javne garaže za iznajmljivanje u Beogradu najavljuju mogucnost korišćenja ovog sistema na sad već dugo obećavanim novim parkig mestima. Do tada bilo bi zanimljivo videti bilo gde u gradu da se neko odlučio na Cardock garaže.

Iako zaista fascinantno ovo rešenje je ipak rezervisano za one sugrađane dubljeg džepa dok u katalogu garaža za nešto skromnije cene možemo naći razne sisteme za automatsko podizanje vrata, prozora, različitih klima uređaja itd koji sasvim dovoljno mogu da doprinesu komfornosti  garaže.

Ukoliko ipak odaberete neku od  garaža za izdavanje i želite da je prilagodite svojim potrebama bez trajnih promena tu su razne montažno-demontažne police.

Novi trend koji će verujem početi da se širi i kod nas jesu velike nalepnice koje pokrivaju cela vrata ogaraže na kojima se po vašoj  želji može odštampati određeni motiv. Na taj način možete dati svoj lični prečat ovom prostoru.

Od većih pa do onih gotovo neosetnih investicija možete opremiti prostor za vašeg ljubimca  po ličnim potrebama i načiniti beživotnu garažu iz kataloga u posed na koji ćete biti ponosni.

Publikovano: 18.01.2011.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check