Međunarodni Sajmovi Nekretnina - Spojite Lepo i Korisno

Želite da znate šta je novo na međunarodnom tržistu nekretnina? Zanima Vas primena savremenih tehnologija u ovoj oblasti? Želite da uporedite svoj biznis sa kolegama iz Evrope i sveta? Posetite neki od sajmova nekretnina planiranih za ovu godinu i pronađite odgovore na ova pitanja.

Međunarodni Sajmovi Nekretnina - Spojite Lepo i Korisno

Za razliku od Srbije stanje na svetskom tržištu nekretnina je u boljoj poziciji negu i u jednom drugom trenutku od Svetske Ekonomske Krize. Konstantnim rastom na tržištu kapitala raste potražnja za korporativnim zakupom pa time napreduje i globalno tržiste nekretnina.

Potencijal za rast na tržištu nekretnina u 2015. proistekao je iz oporavka američke ekonomije, niže cene nafte, kvantitativnog popuštanja u evrozoni, oživljavanjem indijske privrede i ekonomskog rasta u Kini od 6 % -7%.

U sve ovo možete se uveriti na nekom od velikih svetskih sajmova.

<

>MIPIM Kan od 10. do 13. marta 2015.

Prošetajte crvenim tepihom pre filmskih zvezda. Vodimo Vas u Kan na međunarodni sajam nekretnina MIPIM 2015.

Ovaj sajam, koji postoji još od 1991. godine, okuplja najveće svetske igrače u oblasti nekretnina. Za četiri dana ovde možete ostvariti neverovatne kontakte, upoznati se sa novinama na međunarodnoj sceni i sklopiti značajne poslove. Takođe ćete imati priliku da steknete uvid u nove trendove u oblasti nekretnina, urbanizma, pametne gradnje, investicija, i u ostale novine na svetskom tržištu nekretnina.

Tema ovogodišnjeg sajma je uticaj i primena novih tehnologija u oblasti nekretnina, kao što su: Big Data, Smart Cities, Crowdfunding, BIM, the Sharing Economy, Open Data, Millennials, the Digital REvolution. Proverite koliko ste spremni na promene koje one uvode u poslovanje. Da li možete da predvidite rizike? Da li se oslanjate na nove mogućnosti? I što je najvašnije da li je Vaša kompanija spremna na promene?

Na MIPIM sajmu 2015. možete da istražite sve izazove i mogućnosti koje ove novine donose. Ovaj sajam je i odlično mesto da pronađete investitore za svoje projekte, učešće je potvrdio veliki broj investicionih institucija, svetskih korporacija koje se bave nekretninama a bogami i političara. Ako zelite da promovišete svoju kompaniju, ili uporedite svoje rezultate sa ostalim svetskim kompanijama ovaj sajam je pravo mesto za Vas.

Cityscape Global Conference Dubai 08. do 10. septembra 2015.

Nije Vam dovoljno toplo u Kanu, a i smatrate da je nekako passe. Skoknite do grada koji je definitivno u trendu - Dubaji. Posetite Sityscape Global konferenciju i saznajte sve što Vas zanima u oblasti svetskog tržišta nekretnina. Učesnici i sadržaj ove konferencije su koncipirani tako da Vam pomognu da prepoznate perspektive i mogućnosti na osnovu koji možete planirati svoj biznis u narednih godinu dana. Iskoristite priliku da steknete poznanstva koja možete da pretvorite u unosne poslove s nekretninama na svetskom nivou.

Konferencija se sastoji iz tri segmenta: Global Real Estate Summit - koji se bavi mogućnostima za investiranje u Dubaji i na Bliskom istoku, kao i šta je to u šta su zaintresovani da ulože svoj novac investitori iz Dubajia i sa Bliskog istoka (osim u Beograd na vodi).

Real Estate Brokers Summit - ovaj samit omogućava razvoj i rast tržišta nekretnina kroz razmenu ideja, kao i predstavljanje istraživanja i rešenja onih koji žele da poboljšaju praksu kupvine i prodaje nekretnina.

Future Cities Conference - Uspešan velegrad budućnosti treba da bude energetski efikasan, siguran, u sve većoj meri automatizovan, ekonomski raznovrstan, da ima vitalnu i jaku infrastrukturu a iznad svega da bude odgovoran svojim građanima. A koji grad je pozvaniji da bude inspiracija i uzor ovom stremljenju nego Dubaji. Na ovoj konferenciji možete čuti iskustva i izazove koji su učinili Dubaji gradom 21. veka.

EXPO REAL Minhen od 05. do 07. oktobra 2015.

Naravno nijedna privredna grana ne može biti kompletirana, pogotovo kada su sajmovi u pitanju, bez nemačke efikasnosti. Zbog toga Vas za kraj vodimo u Minhen.

Expo Real je najveći sajam nekretnina i investiranja u nekretnine u Evropi. Na njemu je predstavljen ceo proces rada međunarodnog tržišta nekretnina od ideje i dizajna, preko investiranja i finansiranja, realizacije i marketinga do funkcionisanja i upotrebe finalnog proizvoda.

Na preko 64,000 metara kvadrtnih, 1,655 izlagača predstaviće svoje ponude, a očekuje se 36,893 učesnika iz 74 zemlje. Ovaj sajam predstavlja vodeću evropsku B2B platformu u oblasti nekretnina, i ima neverovatan značaj u efikasnom poslovnom povezivanju kompanija koje se bave ovim poslom.

Posetu ovom sajmu možete iskoristiti da pronađete nove poslovne mogućnosti i promovišete svoje projekte. Zastupljeni su svi profili stručnjaka koji se bave nekretninama, tako da možete birati sardanike ili poslovne partnere, a svakako ćete promovisati svoj biznis i svoju kompaniju.

Ako ste zaintresovani da posetite neki od ovih sajmova postoje turističke agencije koje imaju baš sajmove kao takve u svojoj ponudi, tako da možete izabrati paket po svojoj meri. U svakom slučaju ukoliko se odlučite da putujete želim Vam lep provod.

Publikovano: 14.02.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check