Beograd na Vodi Uvek je u Modi

Razmišljate o kupovini stana, ali vam se baš ne žuri sa useljenjem! Možete se prijaviti za kupovinu stana u jednoj od dve kule budućeg Beograda na vodi.

Beograd na Vodi Uvek je u Modi

Porošlog ponedeljka objavljen je javani poziv za prijavu zaintresovanih za kupovinu stanova u kulama Beograda na vodi. Međutim kako je gradonačelnik kasnije objasnijo ne radi se o prodaji stanova već o prijavi zaintresovanih kupaca?!

Dokazujući da su Srbi, bez obzira na sve što su doživeli i preživeli, i dalje narod koji veruje u čuda, već prvog dana registracije zaintresovanih prijavilo se više od 1,000 potencijalnih kupaca. Gradonačelnik tvrdi da je većina zaintresovanih iz Srbije što potvrđuje koliko je srpski optimizam neuništiv.

Budućim kupcima na raspolaganju će biti 320 stanova, a cena kvadrata još nije poznata.

<

>Kako se Registrovati

Ako ste jedan od ovih večitih optimista, za potencijalnu kupovinu stana možete se, veoma jednostavno, registrovati na sajtu www.belgradewaterfront.com. Ono što treba da uradite jeste da popunite upitnik za prijavu.

U upitnik treba da unesete sledeće podatke o sebi: zanimanje, ime i prezime, e-mail adresu, broj mobilnog telefona, nacionalnost(?!), zemlju prebivalištva, opseg godina(?!), broj spavaćih soba, željeni jezik, željeni način komunikacije. Nije najjasnije da li ova dva treba da pomognu budućim prodavcima da se sporazumevaju sa Vama ili će Vam olakšati komunikaciju sa samim stanom koji želite da kupite.

U svakom slučaju svi gore navedeni podatci su veoma bitni jer će se po rečima gradonačelnika na osnovu njih formirati cena stanova! Na koji način Vaša nacionalnost i opseg godina utiče na cenu stana jos uvek nije poznato.

Šta Zapravo Kupujete

Da ne bi bilo da kupujete mačku u džaku u zgradi starog Geozavoda nalazi se i izložbeni stan od 54 kvadrata, s jednom spavaćom i dnevnom sobom. Međutim stanovi u dve kule koji će se prodavati biće nešto veći od ovog koji služi u izložbene svrhe.

U pozivu za prijavu navedeno je da će stanovi biti moderni jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni, da imaju prostrane terase, bašte i spektakularan pogled na Beograd i reke. Takođe se u neposrednoj blizini nalaze parkovi i bašte, igralište za decu, bazeni i prostorije za rekreaciju i odmor, kao i hotel sa pet zvezdica, Kula Beograd, Belgrade Mall, Beogradski Park, Savska promenada... Jednom reči predivno imaginarno okruženje.

Da bi makar malo demistifikovali pitanje cene poslužićemo se dnevnim listom "Blic". Naime "Blic" je uz pomoć licenciranog agenta za nekretnine procenio da bi cena kvadrata stanova u dve kule mogla biti 2,000 evra. Iako se na osnovu izložbenog stana ne može reći da su u pitanju luksuzni stanovi, budući, predpostavljeni pogled sa prozora podiže cenu kvadrata.

Znači ukoliko i dalje verujete u čuda i spremni ste da sačekate koju godinu, samo napred popunite upitnik i registrujte se, neki od budućih 320 stanova može biti Vaš!

Ukoliko Vas zanima prodaja stanova u beogradu ali na nekom realnijem već postojećem mestu, ili izbor i ponuda agencija za nekretnine, molimo posetite odgovarajucu sekciju.

Publikovano: 21.03.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check