Princeza u Momačkoj Gajbi

Momačka gajba oduvek je ponos i utočište momaka, a i malo starije gospode širom sveta. To je njihovo kraljevstvo najčešće minimalistički opremljeno, muževno i budimo iskreni ponekad i pomalo neuredno. Ovo poslednje ponekad učini da devojke žele da pobegnu glavom bez obzira.

Princeza u Momačkoj Gajbi

Kada je u pitanju uređenje momačke gajbe, bilo da je u pitanju dvosoban stan Beograd, od agencije ili izdavanje stanova beograd vlasnik, , ne bitno gde, ne postoje granice do kojih je možete personalizovati. Ispunite ga omiljenim bojama, teksturama, pametnim nameštajem i gedžetima, pa možda čak i sa nekoliko neozbiljnih dekoracija, dobićete mesto skrojeno po Vašoj meri, Vašem ukusu i što je najvažnije za Vašu udobnost. Odličan izbor momačkih gajbi možete pronaći na Dorćolu. Blizina centra grada, šoping centara, klubova i restorana u Beogradu na Dorćolu

čini ovu lokaciju savršenom kad su u pitanju momačke gajbe.

S obzirom da je to isključivo Vaše kraljevstvo imate luksuz da prostor uredite na način koji u potpunosti ocrtava Vašu ličnost. Međutim ukoliko je u Vašu pećinu ušetala slatka princeza, pre nego zgrabite oglase za nekretnine u ruke, potrudite se da joj date malo prostora kako bi se i ona u njemu osećala prijatno.

<

>Kako da Ugodite Svojoj Dami

Jednostavan način da učinite da se Vaša bolja polovina oseća prijatno u Vašem domu jeste da unesete malo boje i topline, dekorativnim jastučićima, prekrivačima i
zavesama.
Možete imati više jastučića ili jastučnica koje će te menjati tako da odražavaju godišnja doba ili boje koje ona voli u to vreme. Takođe, ako se osećate avanturistički, možete kupiti neutralanu jastučnicu i sami je dizajnirati!

Kad ste već progutali jastučiće, dekorativne korpe će te još lakše. Korpe nisu velika investicija i lako ih je pronaći. Možete ih koristiti za skladištenje svega, od posteljine do knjiga, a neutralne boje predstavljaće kompromis između Vas i Vaše lepše polovine.

Bilo da su zabavni i zavodljivi, klasični i elegantni pravi elementi za Vaš dom samo čekaju da u njemu pronađu svoje mesto i unesu malo ravnoteže u muško žensko nadmetanje.

Obeležite Svoju Teritoriju

I ako muškarci večno strahuju da će ih dame u potpunosti proterati iz ormara za garderobu, većina devojaka biće zadovoljna sopstvenom fiokom u koju može staviti neophodne sitnice. Doduše devojke su poznate po tome što neophodnih sitnica imaju u neverovatnim količinama, zbog toga budite domišljati pa im prostor za držanje ovakvih stvari omogućite u nekoj od izrazito muških polica.

Ispunite prostor sa umetničkim delima koja inspirišu. Izaberite fenomenalne fotografije, lepe slike ili mudre citate pa oplemenite Vaš dom. Oni će Vam obezbediti bezbroj "opuštajućih" trenutka kao protiv težu Vašem životu punom obaveza.

Malo prirode u zatvorenom prostoru je uvek više nego pametan potez. Biljke će stvoriti atmosferu topline i udobnosti. One takođe pomažu i čišćenje vazduha oko vas. Čak i ako nemate "zelenie prste", postoje razne vrste biljaka koje zahtevaju minimalno održavanje.

Kao što vidite uz malo truda i adaptacije nije teško postići harmoniju, a ako ipak smatrate da je ovo prevelika invazija na Vaš životni prostor pozovite drugare na pivo i zaboravite na sve gore navedeno.

Publikovano: 3.02.2017.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check