Nov Stan u Centru Beograda

Od sledeće godine ponuda na beogradskom tržištu nekretnina biće veća za 500 stanova. U samom centru grada, ispod Tašmajdana gradi se moderan stambeni kompleks koji bi trebao da bude završen sledeće godine.

Nov Stan u Centru Beograda

Ukoliko volite život u samom centru grada a istovremeno cenite svoj mir i privatnost stambeni kompleks "Central garden" je pravi izbor za Vas. Pored toga što uvodi sasvim novi koncept u kulturu življenja u centru grada, očekuje se da će ovaj stambeni kompleks umnogome uticati na prodaju stanova u Beogradu.

Prednost ovog stambenog kompleksa je i u tome što se nalazi u blizini jednog od najlepših beogradskih parkova. Tašmajdan je zaista oaza zelenila, mira i istorije. Svi smo barem jednom popili piće u "Poslednjoj Šansi", odslušali neki koncer na Tašu ili se rashladili u bazenu tokom toplih beogradskih leta.

<

>Još su Stari Rimljani...

Već dve hiljade godina ljudi šetaju Tašmajdanom. Rimljani su ovde vadili kamen i zidali Singidunum, o čemu svedoče sarkofazi pronađeni na ovom prostoru. Kamen su zatim na ovom mestu nastavili da vade Turci, a Karađorđe je sa ovog mesta poveo ustanike u oslobađanje Beograda.

Hiljadugodišnje kopanje kamena stvorilo je lavirint od 10 hiljada kvadratnih metara pećina i laguma ispod Beograda. Ovde su se Beograđani krili od austrougarskog bombardovanja za vreme Prvog Svetskog Rata. U sledećen ratu ovde se nalazio štab nemačke komande.

Nažalost zbog nedostatka novca ovaj nesumljivo intresantan lokalitet nije dostupan posetiocima. Gradske vlasti nemaju sluha za Beograd pod zemljom.

Život u Centru Dešavanja

Na potezu između ulica Starine Novaka, Stanoja Glavaša, Kneza Danila i Dalmatinske u toku je izgradnja stambenog kompleksa koji bi svakako trebao da ima uticaj na prodaju nekretnina u Beogradu. Ovaj jedinstveni kompleks, kondominijum zatvorenog tipa omogućiće kupcima stanova da uživaju u miru i zelenoj oazi u strogom centru grada.

Kompleks će imati u svom sastavu 500 stambenih jedinica, spa centar, teretanu, a u prizemlju će biti privatni park i maloprodajni prostor namenjen prodajnim i uslužnim delatnostima. Tako da ako tražite lokal u Beogradu ovde možete pronaći prostor za svoj posao. A kad zakoračite na ulicu možete prošetati do Taša ili Botaničke Bašte.

Prilikom izgradnje ovog kompleksa biće korišćena najsavremenija tehnologija, sa specijalnim fokusom na energetsku efikasnost. Svi budući stanari imaće priliku da učestvuju u izboru završnih radova i opreme iz ponuđene palete pažljivo odabranih međunarodnih brendova.

Čini se da investitori bez obzira na sve pronalaze intres za ulaganje u izgradnju i prodaju stanova u Beogradu. Vama preostaje, ukoliko volite život u samom centru grada, da se raspitate o uslovima za kupovinu ovih stanova.

Publikovano: 23.04.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check