Podrska borbi protiv nelojalne konkurencije

Kako se portal srbija-nekretnine.ORG doprinosi primeni novoga zakona

Luksuzne nekretnine - stanovi, kuce, vikendice, poslovni prostor

Pismo Monday Media – vezano za oglasavanje agencija koje nisu u registru posrednika:


Želimo da ispred Srbija-Nekretnine.org  kao jednog od dva najveća portala i Internet oglasnika za nekretnine u Srbiji i jednog od uticajnijih u regionu, izrazimo punu podršku svim akterima koji se bore protiv oglasavanja nelojalne konkurencije.

Želimo da potvrdimo da već neko vreme činimo kao medij sve što je u našoj moći da se usaglasimo sa pravnim i etičkim normama poslovanja.

Najvažnija svakako činjenica je da smo prekinuli saradnju sa svim pravnim subjektima - agencijama, koje se do ovoga trenutka nisu registrovale u skladu sa Zakonom. Možete se i sami uveriti  posetom našoj stranici sa zvaničnim spiskom agenicja sa kojima sarađujemo da smo čak odmah pored imena agencije uvrstili i redni broj u registru za svaku:

http://srbija-nekretnine.org/agencije/spisak-agencija

Što se tiče zloupotreba pojedinačnih oglašivača, mi već duže vreme činimo korake da i u ovom segmentu sprečimo zloupotrebe, poboljšamo naš servis i uslugu ka klijentima. S tim u vezi smo preduzeli više koraka od kojih izdvajam dva najvažnija:

1. Ograničil smo broj besplatnih oglasa koje mogu da postave pojedinci na 2. 

2. Kako i pored toga imamo dosta zlonamernih pojedinaca koji registruju višestruke naloge, napravili smo veoma savremen AntiSpam sistem koji detektuje takve akcije, detektuje jedinstvene IP adrese, koje zatim zahvaljujući posebnom interfejsu blokiramo i na taj način sprečavamo dalji pristup tim licima. 

Kako ni jedan sistem nije savršen mislimo da je takodje najbolji način da se borimo protiv zloupotreba bliska saradnja sa svim agencijama koje se nalaze u registru. Mi redovno dobijamo od naših cenjenih klijenata informacije o zloupotrebama koje oni primete na poratalu (kao dodatnu funkcionalnost na stranici svakog oglasa imamo i brzi formular za prijavu nepravilnosti), i promptno reagujemo u takvim situacijama.

Nadamo se da će sve agencije, kao naši sadašnji i budući saradnici pomoći da Srbija-Nekretnine.org bude u samom vrhu kada se radi o zaštiti prava registrovanih agencija, jer je to u interesu pre svega svih naših klijenata.

Publikovano: 8.09.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check