Srbija Nekretnine Izbor Najuspešnijih I Najvećih Agencija Za Nekretnine

Najniže cene reklamiranja u Srbiji, preko 4 miliona otvorenih stranica mesečno i više od 90 hiljada oglasa. Zar je moguće da još niste među odabranima?!

Srbija Nekretnine Izbor Najuspešnijih I Najvećih Agencija Za Nekretnine

Bavite se posredovanjem u prodaji stanova? Bavite se izdavanjem stanova?

Upisali ste se u registar posrednika i položili ispit za licencu? Smatrate se uspešnim?

Ukoliko Vaš oglas nije na portalu srbija-nekretnine.org u startu ste na gubitku, kako u finansijskom smislu tako i renomeu Vaše agencije.

<

>Više Od 4 Miliona Otvorenih Stranica Mesečno

Cilj svake agencije za nekretnine svakako jeste prodaja stanova, prodaja kuća, izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora... Kako najlakše ostvariti taj cilj? Jednostavno, portal srbija-nekretnine.org Vam omogućava da direktno komunicirate sa onima koji žele da kupe odnosno iznajme stanove, kuće, poslovni prostor. Ne rasipate vreme i novac oglašavjući se na mestima na kojima Vas ozbiljni klijenti neće lako pronaći.

Na ovaj način razvijate interaktivni odnos izmedju Vaše agencije i klijenata, upoznajete one koji su zaintresovani za Vaše nepokretnosti, direktno dobijate upite i zahteve za dalju saradnju. Pored toga povećavate svoju online vidljivost a postavljanjem svog logoa gradite brend i renome svoje agencije. Jednom rečju postajete ime ne samo u Srbiji već i u regionu.

Oglašavanje Skrojeno Po Meri

Portal srbija-nekretnine.org savršeno prepoznaje potrebe svojih partnerskih agencija. Ukoliko imate sopstveni sajt oglasi se automatski postavljaju i ažuriraju na portal čime dobijate neprocenljivu uštedu u vremenu. Ukoliko pak nemate sopstveni sajt, portal srbija-nekretnine Vam omogućava kreiranje Vašeg sajta na samom portalu.

Vaša agencija prodaje luksuzne stanove ili kuće putem specijalizovane sekcije na portalu oni će biti posebno izdvojeni i veoma brzo će pronaći put do pravog kupca. Imate u ponudi nepokretnost koju želite posebno da istaknete, premium oglas Vam omogućava da pored mesta na naslovnoj strani Vaša nepokretnost bude dodatno promovisana na društvenim mrežama.

Zahvaljujuci android aplikaciji portala srbija-nekretnine.org oglasi Vaše agencije su i bukvalno klijentima na dohvat ruke u svakom trenutku.

Radi Lokalno Planiraj Globalno

Sve popularnije kratkoročno izdavanje stanova takođe ima posebnu poziciju na portalu srbija-nekretnine.org. Uz pomoć prevoda na engleski i integraciji oglasa na englesku verziju portala apartmani Beograd lako nadju put do klijenata iz inostranstva.

Zahvaljujući prevodu oglasa na ruski jezik i integraciji na rusku verziju portala kao i činjenici da je portal na prvoj poziciji na ruskom pretraživaču Yandex Vaša agencija dobija direktan ulaz na jedno od najvećih svetskih tržišta nekretnina.

Realno razloga zbog kojih svaka renomirana agencija za nekretnine treba da se nadje na portalu srbija-nekretnine.org je previše da bi ih sve ovde pobrojali. Ono što je najvažnije je najniža cena u odnosu na posetu od preko 4 miliona otvorenih stranica mesečno i vednost koju za to dobijete.

Publikovano: 5.01.2016.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check