Izdavanje stanova Beograd

Izdavanje stanova Beograd – stalna tema – kako se izdaje preko 70000 Beogradskih stanova, koliko vremena prodje od oglasa do ugovora, kada je najbolje vreme za izdavanje?

Izdavanje stanova  Beograd

Izdavanje stanova Beograd – stalna tema – kako se izdaje preko 70000 Beogradskih stanova, koliko vremena prodje od oglasa do ugovora, kada je najbolje vreme za izdavanje?


Prema validnim rezultatima istraživanja Republičkog zavoda za statistiku, na teritoriji Beograda postoji više od 70.000 stanova koji se izdaju. Ta činjenica, jasno dovodi do zaključka da je ponuda zaista velika, bilo da se radi o stanovima koji se izdaju posredstvom agencija ili o stanovima koji se izdaju bez posrednika.


Postoji više faktora koji utiču na vreme koje će proteći od trenutka oglašavanja stana koji se izdaje, do trenutka pronalaženja zakupca. Dva najuticajnija faktora svakako su lokacija na kojoj se stan nalazi i visina kirije koju je vlasnik stana, odnosno zakupodavac odredio. Molimo posetite sledeci link ako Vas zanima sama ponuda za restorana u Beogradu

. Kada je reč o visini kirije, ona ne zavisi samo od subjektivnog očekivanja vlasnika stana već i od kvadrature stana, ali i od stanja odnosno uređenosti i opremljenosti stana. Uređeni i opremljeni stanovi, svakako imaju prednost. Upavo zato, jako je važno da prilikom oglašavanja stana za izdavanje, bude priložen što kompletniji opis koji će zainteresovati potencijalnog zakupca. Slika koju zakupac stvori na osnovu podataka priloženih u oglasu, upravo je slika koja će ga navesti na odluku da pogleda i eventualno iznajmi stan. Zato je važno da podaci budu objektivni i verodostojni. Pored ovoga u zadnje vreme trend je i kratkorocno izdavanje.


Ovo su cene po kojima se u proseku izdaju stanovi u Beogradu:


Garsonjere: 


Garsonjere u Beogradu, izdaju se po ceni od 100 do 250 evra u zavisnosti od lokacije. Konkretnije, garsonjere na periferiji Beograda, garsonjere u Zemunu ili na Kanarevom brdu izdaju se u proseku za 100 do 150 evra. Garsonjere na Novom Beogradu ili u opštini Čukarica, izdaju se po ceni od 160 do 200 evra, dok se garsonjere u centralnom delu Beograda, u opštini Vračar ili u opštini Stari grad izdaju po ceni od 160 do 250 evra.


Jednosobni i jednoiposobni stanovi:


Jednosobni i jednoiposobni stanovi u Beogradu izdaju se po ceni od 160 do 280 evra. Konkretnije, stanovi u opštini Zemun, izdaju se po ceni od 150 do 230 evra, stanovi u opštini Voždovac, izdaju se po ceni od 160 do 250 evra, stanovi u opštini Novi Beograd od 170 do 260 evra, stanovi u opštini Zvezdara od 170 do 280 evra, dok se stanovi na Banovom brdu i na Senjaku izdaju po ceni od 150 do 300 evra.


Dvosobni i trosobni stanovi:


Dvosobni stanovi u Beogradu, izdaju se po ceni od 250 do 300 evra, dok se trosobni stanovi izdaju po ceni od 230 do 450 evra.

Publikovano: 22.08.2017.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check

» Komentari

postovao Solis dana 13.04.2017.
Beograd je kad su u pitanju iznajmljivanje nekretnina znatno skuplji u odnosu na nekretnine u Novom Sadu. Medjutim, kako ste i sami rekli, sve zavisi od lokacije, ali ste dali realna prikaz cena za izdavanje. Bez obzira na sve, iznajmljivanje nekretnina nikad nece prestati, posebno u Beogradu, s obzirom na stalni porast stanovnistva na prostoru Beograda.