Kupovina kuće - Kako to Rade Poznati

Poklonite kuću voljenoj osobi na Dan Zaljubljenih

Kupovina kuće - Kako to Rade Poznati

U najluđim snovima....

Dan zaljubljenih je i razmišljate o poklonu za svog partnera / partnerku? Većina će dobiti večeru, cvet i neku plišanu igračku. A kako to čine oni koji ne haju mnogo za finansije? Ili, drugim rečima, u koliko kvadrata staje njihova ljubav?

Svakako najekstravagantniji primer je kupovina placa na Mesecu. Naime, ruski milijarder Roman Abramovič pre tri godine je svojoj verenici kupio zemljište od jednog hektara na Zemljinom satelitu. Špekuliše se da je za ovaj poklon izdvojio oko 12000 dolara. Ipak, to je samo sitnica kada se uzme u obzir da je Abramovič za luksuzno imanje na Karibima izdvojio čak 90 miliona dolara.

Fudbaler Dejvid Bekam se zbog karijere često selio, ali su krajem prošle godine on i njegova supruga Viktorija Bekam rešili da se nastane u Americi. Njihov porodični dom u Los Anđelesu primer je italijanske arhitekture, ima šest spavaćih soba, čak devet kupatila i bazen. Nalazi se na vrhu brda odakle se pruža pogled na okean. Prethodno su živeli u gregorijanskoj vili nedaleko od Londona, u javnosti poznatoj kao „Bekingemska palata“. Imanje od 10 hektara, koje pored bazena, teretane i muzičkog studija ima i mini farmu, odlučili su da prodaju zbog prevelikih troškova održavanja.

Ljubav je naterala i Džordža Klunija na selidbu. Poznati glumac kaže da se zaljubio na prvi pogled kada je video orijentalno ukrašene plafone Vile Oleandre smeštene na obali jezera Komo u Italiji. Pored toga, i njegova devojka živi nedaleko odatle. Kluni je za ovu palatu iz 18. veka izdvojio 10 miliona dolara. Kuća ima 15 spavaćih soba, a kuriozitet je posebna kuhinja namenjena isključivo za pravljenje pica.

Ponude za ovakve nekretnine nećete pronaći na našem sajtu, ali ćete zato možda vaš budući porodični dom otkriti u našoj rubrici prodaja kuća. Uostalom, čak je i Marijana Mateus jednom prilikom izjavila da ne treba živeti u velikim kućama i vilama, nego je lepše živeti u 200-300 kvadrata i osetiti tu toplu atmosferu.

Izvor: Blic, Navidiku, Vesti online

Publikovano: 17.03.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check