Izdvajamo iz ponude nekretnina - Vikendice i kuće za odmor

Vikendice &
  Kuće za Odmor

Atraktivna ponuda vikendica na najlepšim lokacijama širom BiH. Bilo da tražite luksuznu vikendicu na bosanskim planinama ili osamljenu brvnaru u divljini bosanskog zaleđa, na ovim stranicama ćete pronaći idelanu kuću za odmor i relaksaciju »
Vikendica sa dobrom dušom
Vikendica : Donji Podgradci
48 m² | 13,000 €
 
Vikendica u Laktašima
Vikendica : Banja Luka
72 m² | 44,000 €
 
Namjestena vikendica i plac u Slatini kod Banja Luke
Vikendica : Banja Luka
30 m² | 24,000 €
 
Jahorina-apartmani Rustika-Nova godina 2018
Vikendica : Pale
250 m² | 20 €
 
Vikendica
Vikendica : Ugljevik
60 m² | 45,000 €
 
Jahorina vikendica sredjena
Vikendica : Pale
60 m² | 50,000 €
 
brvnara krčmarice
Vikendica : Banja Luka
72 m² | 30,000 €
 
Vikendica Doboj
Vikendica : Zarječa
88 m² | 35,000 €
 
Prodajem vikend kucu
Vikendica : Pale
130 m² | 21,000 €
 
Vikendica Sumbulovac
Vikendica :
50 m² | 15,000 €
 
prodaje se vikendica
Vikendica : Pale
80 m² | 35,000 €
 

Vikendice Bosna

Najkompletnija ponuda vikendica u Bosni i Hercegovini. Mesto za odmor i relaksaciju na najlepšim lokacijama bosanskog zaleđa i okoline Sarajeva i ostalih gradova BiH.

Bosna Vikendice prodaja

U vremenima krize tržište nekretnina je jedno od najpogođenijih sektora. I dok su prodaja stanova i kuća u gradovima najviše pogođeni opštim kretanjima na tržištu nekretnina, ponuda i promet vikendica i kuća za odmor su u prvom planu i nameću se kao atraktivna opcija za beg od uzavrele vreve o stresa velikih gradova.

Zato smo se potrudili da Vam na ovim strnicama predstavimo jedinstvenu ponudu atratkivnih vikendica na najlepšim lokacaijama BiH, ali i okolnih zemalja. Bilo da tražite jeftinu vikendicu ili luksuznu kuću za odmeor, vikendicu na planini ili brzi beg u okolinu velikog grada, vikendicu opremeljenu svim pogodnostima savremenog vremena kao što su internet, satelitska televizija, telefonski priključci, ili brvnaru na osami u nekom mestu bosanskog zaleđa, sve što treba je da ukucate vaše kriterijume u polje brze pretrage i dobićete spisak nekretnina skrojen po vašoj meri.

Ukoliko želite da oglasite vikendicu, jedan klik na dugme Postavite Oglas u vrhu stranice i popunjavanje jednostavne forme su sve što vas deli od potencijalnih kupaca iz BiH ali i okolnih zemalja i inostranstva, jer je svaki oglas objavljen na našem portalu odmah vidljiv na Googleu, Facebooku, Twitteru i drugim društvenim mrežama. Opciju kontakta sa kupcijam sami birate a postavljen oglas za Vašu vikendicu možete editovati, deaktivirati i aktivirati naknadno po želji.

Ponuda se svakodnevno ažurira, tako da u svakom trenutku imate sveže informacije o kupoprodaji vikendica u Bosni i Hercegovini.

Postavite oglas za Vašu vikendicu - sada potpuno besplatno!