Crna Gora Nekretnine

Crna Gora Nekretnine je portal na kojem se možete informisati o najaktuelnijoj ponudi (kupovina, prodaja, smeštaj), kada su u pitanju stanovi, apartmani, kuće, vile, vikendice, placevi, zemljište, poslovni prostor i sve druge neporkretnosni u Podgorici i drugim gradovima crnogorske obale i zaleđa.

Crna Gora nekretnine portal

PREMIJUM OGLASI

Nekretnine katalog Izdvajamo - Kuce i Vikendice

Kuće &
Vikendice

Crna Gora Nekretnine Oglasi portal predstavlja jedinstveni katalog kuća i vikendica na najlepšim lokacijama Crne Gore. Izdvojili smo iz premijum kataloga kuće i vikencice za koje mislimo da su najpovoljnija kupovina »
Izdvajamo iz ponude nekretnina - Stanovi i Garsonjere

Stanovi &
Garsonjere

Kupovina i prodaja nekretnina preko Crna Gora Nekretnine Oglasnika je brz i zabavan proces, pogotovo ako je u pitanju prodaja stanova, izdavanje stanova odnosno kupovina i iznajmljivanje garsonjera. Uverite se sami »
Izdvojena ponuda Poslovnog prostora

Poslovni
  Prostor

Kupovina, prodaja, iznajmljivanje ili izdavanje Poslovnog Prostora (kancelarije, garaže, lokali, hale..) više ne predstavlja mukotrpan proces. Predstavljamo Vaš Poslovni Prostor sa svim opcijama za brzo pronalaženje biznis nekretnine po Vašoj meri »
Placevi i splavovi - preporuka

Placevi &
  Splavovi

Kupovina placa ili zemljišta u Crnoj Gori je atraktivna investicija ali i izazov. Znamo da nije lako pronaći odgovarajući plac u prirodi ili zemljište za gradnju koje odgovara Vašim potrebama. Zato smo tu da pomognemo da lakše dođete do cilja »
Luksuzne nekretnine - preporuka

Luksuzne
Nekretnine

Potražnja za luksuznim nekretninama na atraktivnim lokacijama širom Crne Gore i regiona je u porastu, pa smo se kao vodeći portal potrudili da obezbedimo raznovrsnu ponudu: LUX kuće, stanovi, poslovni prostor .. na samo par klikova mišem:
Kratkoročno izdavanje - turistički smeštaj

Kratkoročno
Izdavanje

Kratkoročno izdavanje, ili popularno - turistički smeštaj u turističkim centrima i popularnim izletničkim destinacijama širom Crne Gore dopunjuje segment ponude našeg portala, pa smo se potrudili da izdvojimo najpovoljnije opcije:

U TRENDU

Popularne nekretnine - preporuka

Popularne
Nekretnine

Nekretnine sa najvećim brojem pregleda u poslednjih mesec dana. Ako želite da znate šta je u trendu, koje lokacije su najpoželjnije, koje nekretnine privlače najviše pažnje, jednom rečju, trenutno stanje tržišta nekretnina, na pravom ste mestu:
Jeftine nekretnine - preporuka

Vruće
Nekretnine

Izuzetna ponuda jeftinih stanova, kuća, vikendica, lokala, sa najbojlim odnosom lokacija/cena. Jedini smo servis koji nudi ovu naprednu uslugu koristeći posebne statističke algoritame iz naše ogromne baze nekretnina. Pogledajte izdvojenu ponudu:
Nove nekretnine na portalu

Nove
Nekretnine

U proseku svakih par minuta na portalu se pojavi novi oglas za nekretninu. Sa preko 90000 aktivnih nekretnina, predstavljamo najažurniji katalog stanova, kuća, lokala, poslovnog prostora u regionu. Saznajte šta je novo na tržištu nekretnina: