Nekretnine za adaptacije Oglasi

Nekretnine za Adaptaciju

Aadaptacaija, renoviranje ili uređenje enterijera - konačno na jednom mestu objedinjeni katalog nekretnina za adaptacije. Kupite ili prodajte idealan stan, kuću ili poslovni prostor za adaptaciju. Najbolje rešenje stambenog problema i sigurna zarada »
HITNA prodaja Senjak 109m2 3 5 soban terasa EG lift
Stan : Savski Venac
109 m² | 99,000 €
 
Prodajem kucu
Kuća : Niš
220 m² | 115,000 €
 
STAN DVOSOBAN CENTAR POVOLJNO
Stan : Leskovac
55 m² | 29,500 €
 
STAN JEDNOIPOSOBAN CENTAR
Stan : Leskovac
40 m² | 24,000 €
 
NOVI SAD STANICA JEDNOSOBAN STAN 30M2
Stan : Novi Sad
30 m² | 30,000 €
 
NOVI SAD SATELIT DVOSOBAN STAN 48 M2
Stan : Novi Sad
48 m² | 30,000 €
 
Izdajem dvosoban stan u Žarkovu
Stan : Čukarica
44 m² | 200 €
 
Petlovo brdo kompletno renoviran 71m2 3 soban PR 1 dvorište
Stan : Rakovica
71 m² | 82,000 €
 
Jednosoban stan CENTAR 35m2
Stan : Kruševac
35 m² | 17,000 €
 
PETROVARADIN BLOK 8 DVOIPOSOBAN STAN 61M2
Stan : Petrovaradin
61 m² | 43,000 €
 
Gradjevin ski plac kod Obrenovca
Plac : Obrenovac
0 m² | 15,000 €
 
Kuca Prodaja
Kuća : Subotica
62 m² | 27,000 €
 
Klasičan dvosoban stan u najstrožem centru grada
Stan : Novi Sad
51 m² | 48,400 €
 
2 5 ODLIČAN NAMEŠTEN STAN U DUVANIŠTU
Stan : Niš
75 m² | 200 €
 
Prelepa kuća nadomak Beograda
Kuća : Barajevo
200 m² | 56,000 €
 
C PEVAC 66 I CG
Stan : Niš
66 m² | 52,000 €
 
Medak II 3 0 stan na 5 5 za adaptaciju 64 kvm 2L
Stan : Voždovac
73 m² | 65,000 €
 
Lokal i kuca centar Smed Palanka
Kuća : Smederevska Palanka
300 m² | 38,000 €
 
VREDI VIDETI
Poslovni prostor : Niš
44 m² | 36,900 €
 
MERKATOR 64 II CG
Stan : Niš
64 m² | 39,500 €
 

Tajne Adaptacije Nekretnine

Šta je potrebno da znate pri kupovini nekretnine za adaptaciju, rekonstrukciju ili renoviranje... i koje su male i velike tajne adaptacije stanbenih i poslovnih objekata.

Nekretnine adaptacija prodaja

U vremenu kada je globalna kriza posebno pogodila tržište nekretnina, kupovina i prodaja stambenih i poslovnih jedinica u adaptaciji, ili za rekonstrukciju ili renoviranje postala je izrazito interesantna opcija.

Bilo da ste pojedinac koji na ovaj način želi da reši lično stambeno pitanje, ili ste preduzetnik ili agencija za nekretnine, adaptacija stambenih i poslovnih prostora predstavlja idealno rešenje za uštedu i/ili zaradu.

Ipak, pre nego što krenete u posao adaptacije, renoviranja i uređenja enterijera, dobro je da znate koje su bitne faze, opcije, i problemi sa kojima možete da se sretnete, kako bi se što bolje pripremili i uštedeli sebi vreme, novac i naravno - nerve.

Prva i najčešća greška koju većina pojedinaca učini jeste da podceni samu razmeru poduhvata kao što je adaptacija i rekonstrukcija nekretnine, pa ne retko vlasnici objekata pokušaju sami da izvedu pojedine faze adaptacije. Često i prosta operacija kao što je rušenje pregradnih zidova preraste u pravu noćnu moru, jer neiskusni pojedinci prenebregnu prostu činjenicu da kod ovakve operacije nastaje ogromna količina prašine i šuta koji treba izmestiti sa sprata i iz objekta i kasnije dalje na deponiju.

A takvih situacija kada se radi o adaptacijama ima na pretek. Zato je dobro da prvo definišete obim posla. u zavisnosti od vrste objekta, plana rekonstrukcije i zatečenog stanja nekretnine, bitno je da znate koje faze su neophodne. Najčešći scenario adaptacije je sledeći:

  1. Konstrukcija pregradnih zidova
  2. Elektro-Instalacije
  3. Oblačenje pregradnih zidova u knauf
  4. Ugradnja sanitarija i keramički radovi
  5. Parketarski radovi
  6. Farbanje zidova i drvenarije

Naravno savat je da angažujete firmu i preduzimača koji se profesionalno bave adaptacijama i uređenjem enterijera i sa njima pogodite kompletan posao. Obavezno tražite punu cenu u napred uz kompletnu specifikaciju svih radnji u rekonstrukciji i to stavite u ugovor. Često se dešava da izvođač naknadno traži dodatne uplate kako bi završio posao, tako da je ugovor najbolja zaloga da će posao adaptacije biti i završen.

VAŽNO! Česta zamka u koju neupućeni vlasnici nekretnine upadnu jeste da se pogode sa izvođačem radova po satu a ne po učinku.

Drugi veliki problem mogu biti rokovi. Najveći broj adaptacija prekorači dogovoreni vremenski okvir i za duplo, pa je zato savet da, ako je moguće, rok početka i rok završetka adaptacije nekretnine budu takođe specificirani ugovorom. Dobra mera obezbeđenje je da se u ugovoru specificira i koliko se umanjuje konačna cena za svaki dan prekoračenja radova adaptacije.

Naravno ima i situacija kada je umesto izvođača bolje uposliti alternativu. U slučaju vodoinstalaterskih i keramičarskih radova, razmislite o angažovanju firme ili house-majstora koja i inače održava zgradu, jer oni najbolje znaju sve cake, vodove, čvorove, ventile u zgradi, a i po pravilu su povoljniji u pogledu cene.

Pored ovih korisnih informacija vezano za sam proces adaptacije objekata, na ovom portalu smo se potrudili da Vam pružimo još gomilu drugih dragocenih informacija vezano za sve faze od pretrage i pronalaženja najpovoljnijih nekretnina za adaptaciju, preko saveta vezano za sve kategorije nekretnina i opcija rekonstrukcije na našem posebnom poddomenu: adaptacije.srbija-nekretnine.org, do gomile korisnih saveta i dragocenih iskustava iz prve reke koje mo\ete da pročitate na našem blogu srbija-nekretnine.org/blog/adaptacija

Ukoliko želite i direktan savet vezano za adaptaciju Vašeg objekta, možete nas kontaktirati i direktno putem telefona: 061-32-36-627

Želimo Vam uspešnu adaptaciju!