Zašto XML sinhronizacija

XML Oglašavanje FAQ

Šta je to XML oglašavanje?

XML oglašavanje je moderni način oglašavanja koji predstavlja automatsko sinhronizovanje svih oglasa postavljenih na sajt agencija za nekretnine sa portalom. XML je danas postao standard, a prednosti koje on nudi agencijama su tolike da stavlja u podredjen položaj one agencije kojekoriste tradicionalno oglašavanje prevashodno zbog broja upita koji je neuporedivo veći putem ovoga vida oglašavanja.

Za razliku od standardne partnerske pretplate koja dozvoljava manuelno unosenje neograničenog broja oglasa (trenutno po promo ceni od samo 17900 din godišnje), XML partnerska pretplata uključuje automatsku sinhronizaciju oglasa.

Kome je namenjeno XML oglašavanje?

Agencijama za nekretnine koje imaju više od 20 oglasa i koje žele da imaju značajnu posetu svojim oglasima

Zašto XML Oglašavanje?

XML oglašavanje je najpopularniji vid oglašavanja na našem portalu vezano za agencije za nekretnine, a za razliku od standardnog besplatnog oglašavanja obezbedjuje:

1. Nekoliko desetina puta veću vidljivost Vaših oglasa
2. Ekstremnu uštedu vremena - jednom kada se skript podesi svi oglasi sa Vašeg sajta će biti automatski sinhronizovani sa našim portalom.
3. Preferencijalni tretman u pretrazi nekretnina
4. Sprečeni su bilo kakvi prekidi u servisu (sem retkih trenutaka kada se vrši seljenje čitavog sajta ili dodavanje novog servera).
5. Bez mogućnosti za grešku
7. Garancija od strane portala za sve uplate do kraja uplaćenog perioda
8. Tehnička podrška putem emaila
9. Neogranicen broj oglasa

Agencije koje ga postave imaju momentalan porast upita i do sada se nije dogodilo da se neka agencija vrati na tradicionalno oglašavanje posle prelaska na XML paket.

Zašto XML preko www.srbija-nekretnine.org?

Srbija-nekretnine.org je regionalni lider po broju otvorenih stranica, naše statistike i dokaze za ovo možete preuzeti sa ovog linka »

Pored ovoga srbija-nekretnine.org je do sada ugostio reklame VIP, Telenor, Belville, Smallville, Hypo banka, Piraeus Banka, veliki broj investitora, Pluto investments, Beocontrola,više velikih klijenata iz industrije nameštaja i još mnogo drugih istankutih kompanija…proverite zašto su svi ovi klijenti izabrali nas!

Kako do XML oglašavanja?

1. Programer ili osoba koja je vršila izradu agencijskog sajta generiše fajl koristeći upustsvo za programera https://srbija-nekretnine.org/oglasavanje/xml-sinhronizacija

2. Fajl se dostavi nama

3. Naš tim uskladi ovaj fajl I postavi ga na naš portal

4. Po uspešno izvršenoj sinhronizaciji šaljemo profakturu za koju molimo da bude plaćena u roku od 3 dana od momenta postavljanja (u slučaju da ne bude izvršena uplata automatska deaktivacija do uplate)

5. Od ovoga koraka više nikada ne morate postavljat ili ažurirati oglase sve će se automatski dešavati

Kolika je cena za XML oglašavanje?

Obzirom da je naša strategija da želimo da pružimo najbolju uslugu za naše klijente napravili smo zaista simboličnu cenu koja nama pokriva samo bazične troškove.

Cena XML paketa iznosi samo 22990 dinara ili 190 eur godišnje (za agencije van zemlje), a po ispitivanju tehničkih mogućnosti, zatim dostavljanju XML fajla, i uplati u roku od 48 h će biti postavljena na portal, a Vi ćete zauvek moći da zaboravite na unošenje oglasa i da se fokusirate na svoj biznis.

Koje su mane XML oglašavanja?

Agencije koje ga postave imaju momentalan porast upita i do sada se nije dogodilo da se neka agencija vrati na tradicionalno oglašavanje posle prelaska na XML paket.

U zadnjih 3 godine koliko koristimo ovaj vid oglašavanja, nismo primetili nijednu manu ovoga tipa oglašavanja, sem problema koji moze nastati usled promene XML fajla od strane programera - koji ne izvrsi obavestenje o ovakvoj promeni.

Mogu li koristiti XML fajl koji je generisan ranije za druge portale?

Srbija-nekretnine.org podržava isključivo XML fajl koji je radjen po nasim standardima i koji mora biti sastavljen po uputstvusa https://srbija-nekretnine.org/oglasavanje/xml-sinhronizacija .

Za generisanje XML koda po ovim pravilima nije potrebno više od sat, dva vremena ako je sajt radjen po savremenim standardima, a akoVaš programmer ne želi to da uradi možemo preporučiti najpovoljnijeg od naših trenutnih saradnika.

*Molimo da imate u vidu da svi linkovi ka fotografijama u XML fajlu moraju da budu validni i dostupni jer će se fotografije nekretnina povlačiti sa tih linkova prilikom prikazivanja oglasa na portalu.

Za dodatna pitanja i uplate javite nam se na 064 211 41 81 ili putem emaila office@srbija-nekretnine.org

Nekretnine katalog Izdvajamo - Kuce i Vikendice

Kuće &
Vikendice

Srbija Nekretnine Oglasi portal predstavlja jedinstveni katalog kuća i vikendica na najlepšim lokacijama Srbije. Izdvojili smo za vas kuće i vikendice iz našeg premijum kataloga, za koje mislimo da su najpovoljnija kupovina (prodaja i izdavanje).
Izdvajamo iz ponude nekretnina - Stanovi i Garsonjere

Stanovi &
Garsonjere

Kupovina i prodaja nekretnina preko Srbija Nekretnine Oglasnika je brz i zabavan proces, pogotovo ako je u pitanju prodaja stanova, izdavanje stanova odnosno prodaja i iznajmljivanje garsonjera. Stanovi i garsonjere koje smo izdvojili za vas:
Izdvojena ponuda Poslovnog prostora

Poslovni
  Prostor

Kupovina, prodaja, iznajmljivanje ili izdavanje Poslovnog Prostora (kancelarije, garaže, lokali, hale, skladišta..) više ne predstavlja mukotrpan proces. Poslovni Prostor iz našeg premijum kataloga biznis nekretnina:
Placevi i splavovi - preporuka

Placevi &
  Splavovi

Kupovina placa ili splava je postala vrlo aktuelna tema u vremenu izazova. Znamo da nije lako pronaći odgovarajući plac u prirodi ili splav na obližnjoj reci koji odgovara Vašim potrebama. Zato smo tu da pomognemo da što pre ostvarite Vaše snove:
Luksuzne nekretnine - preporuka

Luksuzne
Nekretnine

Potražnja za luksuznim nekretninama na atraktivnim lokacijama širom Srbije i regiona je u porastu, pa smo se kao vodeći portal potrudili da obezbedimo raznovrsnu ponudu: LUX kuće, stanovi, poslovni prostor .. na samo par klikova mišem:
Kratkoročno izdavanje - turistički smeštaj

Kratkoročno
Izdavanje

Kratkoročno izdavanje, ili popularno - turistički smeštaj u turističkim centrima i popularnim izletničkim destinacijama širom Srbije prestavlja značajan segment ponude našeg portala, pa smo se potrudili da izdvojimo najpovoljnije opcije: