Srbija Nekretnine je deo SerbiaEYE medijske grupe

SRBIJA NEKRETNINE PORTAL

Za kratko vreme kako postoji, portal Srbija- Nekretnine.org je zauzeo mesto najkorisnijeg Internet oglasnika gde možete pronaći sve informacije iz oblasti nekretnina. Posetiocima omogućava brzo i lako oglašavanje ili pronalaženje nekretnina u Srbiji.

Uz kvalitetnu uslugu, zaštitni znak portala su i brojne inovacije koje se uvode sa ciljem da korisnici i klijenti na veoma lak način mogu pretražiti bazu podataka i pregledati oglase koji odgovaraju traženim parametrima. Pretraga se može ubrzati ako zadate precizan upit da li Vas zanima kupovina, najam ili zamena nekretnine. Zatim suzite na tip i kategoriju nekretnine koja Vas zanima da biste potom došli do grada i okvirne površine tj.cene.

Portal nudi najpovojlnije postavljanje oglasa za nekretninu. Registracija je takođe besplatna, brza i jednostavna. Ako potražujete nekretninu, popunite formular i vrlo brzo će Vas kontaktirati neka od partnerskih agencija koja u svom katalogu ima nekretninu koja potpuno odgovara Vašem upitu.

Istovremeno, Srbija-Nekretnine.org je portal koji je izvor ponude usluga koje su vezane za nekretnine: adaptacija i rekonstrukcija objekata, uređenje prostora, procena nekretnina, posredovanje u kupoprodaji, upravljanje nekretninama. Obratite nam se i u vezi sa selidbom i transportom, ili, npr. u vezi sa postavljenjem montažnih objekata. Pomoći ćemo Vam i da rešite nedoumice pravne prirode ili Vas uputiti ka stručnjacima iz ove oblasti.

Sekcija „vruće nekretnine“ nudi najaktuelnije stanove i kuće, placeve i lokale širom Srbije po najjeftinijim cenama a posebno su selektovani i najnoviji oglasi za nekretnine koje su se tek pojavile na tržištu.

U svom radu smo vođeni idejom da klijentima omogućimo sve korisne informacije u vezi sa kompletnom oblasti građevinarstva, arhitekture i životnog prostora. U tom cilju smo Vam omogućili i vrhunski projektni biro, arhitekte i dekoratere koji će uraditi adaptaciju Vašeg objekta u skladu sa Vašim željama

Katalog oglasa obuhvata nekretnine u Nišu, Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Subotici, Zrenjaninu, Valjevu, Zaječaru, Užicu, Vranju tačnije-u celoj Srbiji.

Portal Srbija-Nekretnine.org kontinuirano razvija i unapređuje mlad i ambiciozan tim stručnjaka iz oblasti marketing oglašavanja. Tu smo da rešimo sve Vaše probleme!

 

Vizija:

Medijska grupa vodjena modernim tehnologijama koja proizvodi dodatu vrednost svim korisnicima naših usluga.

Misija:

Naša misija je da promovišemo i unapredimo elektronske medije u Srbiji i zapadnom Balkanu putem konstantnog unapredjenja interent poslovanja i predstavljanja naših klijenata.

Kontakt:

Za sva pitajna u vezi Monday Media Group možete nam se obratiti putem kontakt stranice, kao i putem sajta Monday Media