Nekretnine Finansije

Kako do subvencije do 20.000e za prvu nekretninu?

U praksi je u vezi sa ovim ostalo mnogo nejasnoća, počev od toga – ko na subvencije ima pravo, šta su neophodni uslovi, a potom i šta su koraci kako bi se ove subvencije ostvarile. Ove nedelje vam Srbija nekretnine blog donosi sažete, pouzdane i objedinjene informacije kako biste uz olakšice došli do željene nekretnine.

Kako da finansirate svoj novi stan?

Rešavanje stambenog pitanja i kupovina sopstvene nekretnine su jedna od najvećih životnih odluka I, na kraju krajeva, jedan od prioriteta. U trenutnoj ekonomskoj situaciji u našoj zemlji to nije uvek jednostavan poduhvat, međutim postoje različiti mehanizmi kojima možete doći do nekretnine na relativno jednostavan način u odnosu na svoju platežnu moć.

Koja cena je prava cena?

Bilo da ste u nameravate da prodate svoju nekretninu ili vas interesuje kupovina stana ili kuće, finansijsko pitanje se postavlja na samom početku. Ukoliko je vaš cilj prodaja stana, vrlo lako možete upasti u zamku prilikom određivanja potraživanja za svoju nekretninu, bazirano na poluinformacijama, tuđim iskustvima ili subjektivnom osećaju, pa se neretko dešava da procenjena cena nekretnine nije u skladu sa tržišnom vrednošću (bilo da je u pitanju značajno viša ili niža cena od one koja je objektivna). Ono što se postavlja kao pitanje je – koja cena je realna cena i kako je odrediti?

Hoćete Kredit za Kupovinu Stana ? - Mi Znamo Kako:

Da li je sada pravi trenutak da podignete kredit za kupovinu stana? Cene stanova konstantno padaju, ponuda bi mogla biti i bolja ali je svakako veća od tražnje. Realno veće su šanse da dočekate Godoa nego pravi trenutak za bilo šta u Srbiji. Zato Vam mi pomažemo korisnim informacijama da donesete pravu odluku.

Koliko Košta Stambeni Kredit?

Ukoliko ste se odlučili da uzmete stambeni kredit, uradila sam malo istraživanje kakve su ponude banaka koje posluju na srpskom tržištu. Rezultat je prilično zanimljiv. Pogledajte i sami!