Uređenje kuće nakon selidbe...Po zodijaku!

Ovan voli crvenu boju, jarac ne voli detalje.. Selidba je gotova i vreme je za uređenje.Saznajte kako je najbolje urediti prostor prema horoskopskim znakovima!

Uređenje kuće nakon selidbe...Po zodijaku!

Preseljenje je sastavni deo života većine pojedinaca. Ona zahteva mnogo posla, truda i živaca, ali donosi zadovoljstvo kada sve bude gotovo i kada shvatite da ste se konačno osamostalili.

Kada se završi cela frka i selidba stanbenog prostora konačno prođe, nakon svih pojedinosti, kao što je raspakivanje i organizacija novog prostora, treba se malo pozabavti uređenjem stana.
Usklađivanje Vašeg životnog prostora zavisi od Vaše mašte. Nije potrebno mnogo novca, o tome je već bilo reči. Dakle samo malo zagrejte moždane vijuge i krenite u akciju. Svačiji stan, soba, nameštaj, čak i detalji poput slika ili skulptura su odraz ličnosti osobe.
Oni koji veruju u horoskop znaju da svaki znak zodijaka ima svoje karakterističnosti. Počev od osobina, karaktera, preko omiljene boje i hrane.

U daljem tekstu, nalaze se saveti kako organizovati novu kuću ili stan upravo po horoskopskim znakovima.

Ovan
Ovnovi su poseduju ogromnu energiju. Smeli, tvrdoglavi, hrabri, otvoreni, dinamični i nervozni. Uvek veseli, nasmešeni i puni optimizma. Vole metalni nameštaj, više od drvenog. Omiljena boja im je crvena, koja odgovara temperamentu, a krevet je središnji deo sobe.

Bik
Bikovi su materijalisti, ekonomska sigurnost im je bitna i ne mogu se opustiti ukoliko nisu dobro ekonomski situirani. Vole da jedu i cene ono što je lepo, a većinu vremena provode upravo u kuhinji. Bikovi vole zelenu, narandžastu i žutu, a dnevnu sobu smatraju utočištem. Vole da imaju dvorište, ukoliko žive u kući i mnogo zelenila.

Blizanci
Blizanci su duhovite i radoznale osobe. Vole detalje i sitnice u svakoj sobi, te imaju mnogo figurica, statua i vaza. Preporučuje se da sobe ofarbaju u plavu, jer ona smiruje i održava organizovanost. Vole otvorene, prozračne prostore koji se lako održavaju. Odgovara im žuta, svetlo siva i plava boja. Mnogo vremena provode za radnim stolom, te on mora biti velik i prostran.

Rak
Često su zadrti kolekcionari,treba im sigurnost i važno im je da se kod kuće osećaju udobno. Uglavnom su im zidovi ispunjeni porodičnim portretima i fotografijama prijatelja. Vole tople boje, poput ljubičaste, a središnje mesto u kući im je dnevna soba.

Lav
Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje. Ovo je znak koji nosi puno energije i vitalnosti. Vole izazove i stalna dokazivanja. Idealan prostor za lava je onaj sa puno svetla i vrednim, skupocenim stvarima. Vole zlatnu i belu, a najviše vremena provode u krevetu.

Devica
Device su pedantne, radoznale, odgovorne i temeljne. Od boja vole smeđu, zelenu i bež, a središnje mesto u kući je dvorište ili balkon. Nameštaj im je funkcionalan, a pored estetike važan im je i kvalitet.

Vaga
Imaju prefinjen ukus i vole luksuz. Kreveti i fotelje treba da budu odmaknuti od zidova Takođe, delove nameštaja koji služe za sedenje ne treba okrenuti tako da kad sedate leđima budete okrenuti prema prozoru. Biljkama treba popuniti prazne uglove, a sobu osvetlite lusterima i lampama. Idealne boje su bela, srebrna i plava, a središnje mesto je kupatilo.

Škorpion
Škorpion je žestok i agresivan, ali i intuitivan. Osim kreveta i po jedne komode, u spavaćoj sobi ne bi trebalo da se nalazi ništa drugo. Forma i ideje važnije su mu od udobnosti, a od materijala najviše voli metal i kožu. Preferiraju crvenu, žarko zelenu te kontraste crveno-crnu i belo-crnu.

Strelac
Uživa u slobodi i želi iskoristiti sve što mu život pruža. Dom u kome se ovaj znak oseća dobro i prijatno je onaj koji je prepun stvari sa raznih putovanja, razglednica, suvenira iz drugih zemalja, kao i knjiga o drevnim kulturama. Ljubičasta i purpurna su idealne boje.

Jarac
S obzirom da mu je posao prioritet, veoma je vazno da poslovni prostor bude ugodan i podsticajan. Ne vole detalje, štede gde mogu, a sve što kupuju kupuju s ciljem da traje do kraja života. Vole jasne linije i čvrste materijale poput kamena, a od boja im se najviše sviđaju antracit i plava.

Vodolija
Kao što i njihov karakter nalaže, tako i dom u kome žive mora biti u najmanju ruku nesvakidašnji. Okružite se lepim i prijatnim bojama. U domu im se uglavnom isprepliću se različiti stilovi, a često menjaju raspored nameštaja, slika i dekorativnih elemenata. Sviđa im se staklo i bambus,a najbolje se osećaju u egzotično-udobnom-umetničkom okruženju.

Ribe
Odlikuje ih samopožrtvovanje, samilost, velika kreativnost i neiscrpna inspiracija. Budući da su veoma maštoviti, uz malo napora njihov dom mogu urediti tako da on podseća na jedno malo umetničko delo. Od boja preferiraju zeleno-plavu, a dom je za njih oaza mira, te ga uspešno takvim i naprave.

Pročtali ste ceo tekst, sada je vreme da namestite prostor onako kako Vama odgovara. Ne morate slepo pratiti gore navedeno, ovo su samo smernice, na Vama ostaje da uredite kuću po Vašem ukusu i kreativnosti.

Publikovano: 24.06.2011.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check