Saveti kako da iskažete svoj karakter preko dekoracije prostora, nakon selidbe

Koji su trikovi da sredite nov prostor kada prodje selidba

Saveti kako da iskažete svoj karakter preko dekoracije prostora, nakon selidbe

Dekor doma je Vaša šansa da transformišete običan životni prostor u odraz Vaše ličnosti. Granica ima samo onoliko koliko ih ima Vaša mašta.

A kada se konačno završi selidba srbija ,kada se skrasite i sve organizujete Vi dolazite na red!

Vaša porodica i prijatelji bi trebali da Vas podrže a ukoliko ih lepo zamolite možda Vam i pomognu,
Same ideje ne moraju mnogo da Vas koštaju i ne morate se zamarati i razmišljati danima. Kroz nekoliko saveta koji su Vam ovde predloženi možda Vam nešto i padne na pamet.

Koristite druge kulture kao inspiraciju
Nađite ideje u drugim narodima širom sveta. Možete se osvrnuti i na prošlost. Granica nema, slobodno istražujte i igrajte se,
Možda Vam odgovara indijanski stil, ili kineski, a možda grčki ili italijanski...Razgledajte po sajtovima, fotografijama i pustite mašti na volju!

Iskoritite svetlo maksimalno
Pravo osvetljenje možda baš napraviti potrebnu promenu.
Pokušajte sa lampama, lusterima, manjim zavesama na prozorima.
Svetlost pomaže da se povrati energija, a isto tako i da se vizuelno poveća soba.

Počnite u dečijoj sobi
Bez obzira na godište deteta, dečija soba bi mogao biti savršen početak.
Za mlađu decu izaberite vesele i stimulativne boje kakve su plava ili jarko žuta. A razmislite i o hobijima deteta,te i to uzmite u obzir.
Lampe, igračke, zavese, ukrasi...Izbori su bezbrojni!

Vaša spavaća soba
Neka bude odraz Vaše ličnosti. najbolje bi bilo da bude plava, jer ova boja smiruje. Ukoliko ovde želite neki stil, potrudite se da on bude u svakom detalju, počev od zidova, slika,zavesa, preko figurica i posteljine.

Jednostavno i jeftino
Obojite kuhinjske elemente i samo promenite drške i vidite kako ovo može potpuno da promeni izgled. Uz šarene cvetne zavese, kuhinja će biti osvežena i prijatnija.

Postavite određen budžet
Kada ste smislili šta sve želite, i pre nego što otrčite u prodavnice, prvo sve stavite na papir! Postavite određen budžet i nemojte da ga prekoračite! Sledećeg meseca ćete moći da kupite tepih ili vazu koju sada želite, nemojte opteretiti finansije odmah u početku preseljenja! Sama selidba je bio dovoljan trošak za sam početak!

Nameštaj se ne mora kupovati samo zato što Vam se ne sviđa star! Ofarbajte ga u neku boju u skladu sa bojom zidova ili stilom sobe, ili presvucite navlake. Isto važi i za strari kauč. Male stvari mogu učiniti čuda od starih stvari!
Ukoliko ste umetnički nastrojeni, možete i išarati zidove nekim znakovima, simbolima i tako dati pečat domu i napraviti ga jedinstvenim! Možete iscrtati staru vazu ili staklenu posudu nekim posebnim šarama i posebnim stilom. Svećiće, biljke, ramovi ili figurice mogu doneti poseban stil i vedrinu. Uzmite staklenu posudu, napunite je vodom i u nju stavite latice,cveće i sveće. Ovo je idealan dekorativni predmet za dnevnu sobu.

Kao što vidite opcije su bezgranične. Sve zavisi od mašte, volje i vremena.
A što više samostalnih stvari i ideja unesete u Vaš dom, više će odavati Vašu ličnost i karakter i bićete ponosni.
Informišite se, istražujte po časopisima i Internetu.
Možete već nastalu ideju preuzeti i nadograditi svojim stilom. Izbor je na Vama i Vašoj kreativnosti! Uživajte u stvaranju novog, unikatnog doma!

Publikovano: 29.06.2011.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check