Međunarodni Sajmovi Arhitekture i Građevine

Prošetali smo Vas rivijerom, proveli kroz ultra moderan Dubai, počastili pivom na Oktobarfestu! Zanima Vas da li je ostalo još nešto vredno Vaše pažnje? Naravno da jeste! Pogledajte šta je apsoluno IN u oblasti građevine, dizajna i arhitektutre ove godine!!!

Međunarodni Sajmovi Arhitekture i Građevine

Kao što smo rekli situacija na svetskom tržištu nekretnina kreće se na bolje. Da bi imalo šta da se prodaje na rasućem tržištu nekretnina mora nešto i da se gradi.

Saznajte koji su to trendovi koji su zahvatili novogradnju ove godine.

Ako je građevina Vaš posao znaćete u kom pravcu da se usavršavate. Ako se i ne bavite građevinom, već samo prodajom nekretnina, saznaćete šta je to što treba da naglasite da bi postigli što bolju cenu.

<

>Ecobuild London od 03. do 05. mart 2015.

Prvi na rasporedu jeste sajam u Londonu, može li Britanska pestonica da nadmaši samu sebe. ECO Build sajam u Londonu bavi se održivim razvojem dizajna, konstrukcije i energetske efikasnosti u okviru novogradnje i obnove komercijalnih i stambenih objekata objekata. Ove godine program sajma podeljen je u tri ključne teme.

Dizajn – uspešan dizajn je ključ u razvoju novih tendencija u građevinarstvu. Ovo podrazumeva dizajn zgrada koje su energetski efikasne, udobne pa samim tim i primamljive za svoje buduće stanare. To u praksi znači prirodnu ventilaciju, dosta dnevne svetlosti, pogled koji poboljšava stanarevu dobrobit i produktivnost.

Građevinarstvo i energija – ova tema se bavi kako što ekonomičnije, efikasnije i u skladu sa dizajnom kao osnovom, ostvariti samoodrživo građevinsko okruženje. Ovo je veliki izazov za današnje građevinare jer moderne zgrade treba da budu potpuno energetski efikasne, i u neku ruku podsećaju na automobile vrhunskih performansi, svi elementi treba da rade u harmoniji da bi se dobio vrhunski rezultat. Može li građevinska industrija da proizvede ovakve zgrade i šta je to što sprečava da se rezultati postignuti u labaratoriji prenesu na gradilište?

Budućnost globalnog građevinarstva – Građevinarstvo budućnosti trebalo bi da pokriva sva ključna rešenja koje su potrebna za uspešno, održivo funkcionisanje modernih naselja. Ovo uključuje sigurnost i snabdevanje održivim vidovima energije i transporta, kao i snabdevanje vodom. Zakonodavstvo EU uvodi nove pravilnike u ovu oblast tako da će se na sajmu predstaviti i njihov očekivani uticaj na životnu sredinu.

Made Exopo Milano od 18. do 21. mart 2015.

Ako volite stil, prefinjenost i najnovije trendove onda je Milano pravi grad za Vas. Made Expo sajam arhitekture i građevinarstva održava se svake druge godine ima za cilj da na jednom mestu okupi sve što je potrebno poslenicima ove industriske grane.

Sajam je podeljen na tri posebne izložbe od kojih svaka teži da spoji programe ponude i potražnje pod jednim krovom. Ove godine to su izložba: građevinskih materijala, spoljne izolacije i prozora, enterijera i završnih radova, kao i softvera, tehnologija i usluga u građevini.

Mnoštvo učesnika iz velikog broja zemalja su garant dobrih poslovnih prilika kao i mogućnosti da na ovom sajmu naučite nešto novo.

MOSBUILD Moskva od 14. do 18. april 2015.

Kada kažemo veliko mislimo Rusija, Moskovski sajam ovo potvrđuje velikim brojem izlagača i učesnika i još većom ponudom proizvoda.

Moskovska nedelja građevinarstva i arhitekture sastoji od 11 specijalizovanih izložbi koje predstavljaju čitav spektar proizvoda, proizvodnih tehnologija, materijala, tehnika razvoja ove grane industrije i usluga koje su za nju vezane.

Na ovom sajmu svako može pronaći nešto za sebe. Izložba obuhvata građevinske materijale, keramiku, mašine i alate, gradnju van urbanih zona, osvetljenje, prozore i fasade, materijale za završne radove...

Ovo je odlična prilika da se upoznate sa razvojem u oblasti novih građevinskih tehnologija kao i novim materijalima; da pronađete nove poslovne partnere i predstavite svoje projekte.

Putujte, učite, družite se. Jer znate kako se kaže, nije važno šta znaš već koga znaš, ili ti modernije networking!

Kuća u Čačku
Kuća : Čačak
70 m² | 35,000 €
Kuca sa poslovnim prostorima
Kuća : Pančevo
400 m² | 249,000 €
Lokal u Boru 106m2 prodajem
Poslovni prostor : Bor
106 m² | 23,000 €
Lokal 100 m2 Jagodina Centar
Poslovni prostor : Jagodina
100 m² | 500 €
Publikovano: 17.02.2015.

» Dodajte Komentar

security check security check security check security check