Bosna Nekretnine

Bosna Nekretnine portal predstavlja najveću bazu nepokretnosti na teritoriji BiH. Stanovi, apartmani, kuće, vile, vikendice, placevi, zemljište, poslovni prostor i druge vrste nekretnina u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli, Mostaru i drugim gradovima kako u Federaciji tako i u Republici Srpskoj.

Bosna nekretnine portal

PREMIJUM OGLASI

Placevi i splavovi - preporuka

Placevi &
  Splavovi

Kupovina placa ili zemljišta u Bosni i Hercegovini je atraktivna investicija ali svakako predstavlja i izazov. Pomažemo Vam da lakše pronađete odgovarajući plac u prirodi ili zemljište za gradnju na atraktivnim lokacijama i po najboljim uslovima »

U TRENDU

Popularne nekretnine - preporuka

Popularne
Nekretnine

Nekretnine sa najvećim brojem pregleda u poslednjih mesec dana. Ako želite da znate šta je u trendu, koje lokacije su najpoželjnije, koje nekretnine privlače najviše pažnje, jednom rečju, trenutno stanje tržišta nekretnina, na pravom ste mestu:
Nove nekretnine na portalu

Nove
Nekretnine

U proseku svakih par minuta na portalu se pojavi novi oglas za nekretninu. Sa preko 90000 aktivnih nekretnina, predstavljamo najažurniji katalog stanova, kuća, lokala, poslovnog prostora u regionu. Saznajte šta je novo u ponudi nekretnina: