Nekretnine Herceg Novi - Izdvajamo iz ponude nekretnina

Herceg Novi Nekretnine

Herceg Novi nekretnine oglasi - Prodaja i izdavanje - Pronađite jednostavno stan, kuću, vikendicu, plac ili lokal u Herceg Novom i okolini. Postavite Besplatan oglas - najbrži način za prodaju nekretnine. Napredna pretraga svih kategorija nekretnina:

Kuce i Vikendice Herceg Novi - Nekretnine katalog Izdvajamo

Kuće & Vikendice - Herceg Novi

Stanovi i Garsonjere Herceg Novi - Nekretnine katalog Izdvajamo

Stanovi & Garsonjere - Herceg Novi

Poslovni prostor Herceg Novi - Nekretnine katalog Izdvajamo

Poslovni prostor - Herceg Novi

Placevi i zemljište Herceg Novi - Nekretnine katalog Izdvajamo

Placevi & Zemljište - Herceg Novi

Nekretnine Herceg Novi

Po podacima lokalnih agencija za nekretnine, tržište nekretnina u Herceg Novom je prilično mrtvo od 2006 godine, iako svako malo čujemo o nekoj VIP akviziciji. O čemu se tu radi?

Herceg Novi nekretnine - stanovi, kuce, placevi, poslovni prostor

Ko su pravi vlasnici nekretnina u Herceg Novom.

Godinama unazad se pominju različiti pripadnici džet seta kao vlasnici skupocenih nekretnina, kuća, vila, apratmana, poslovnog prostora u Herceg Novom. Roman Abramovič, Ralf Šumaher, Rudolf Đulijani, Serena i Venus Vilijams,a potom i Dmitrij Medvedev i Vladimira Putin, samo su neka od imena koja se provlače kroz crnogorske medije kao vlasnici skupocenih placeva i vila na Herceg Novljanskoj obali.

Istina je malo drugačija. Ako se pogledaju zvanični podaci i zemljišno imovinske knjige, niko od ovih persona nije vlasnik nikakve nekretnine u Herceg Novom niti na teritoriji cele Republike Crne Gore... pa čak ni g. Abramovič, iako se o tome na sve strane šuškako nakon teatralnog pojavlivanja dve luksuzne jahte, i naleta helikopterima iznad teritorije crnogorskog primorja.

Čemu onda tolika halabuka oko VIP Herceg Novljana. Grm u kome nejverovatnije leži zec zove se reputacija. Ako hoćete da imate lux cene nekretnina, onda je dobro da mislite da vam je u komšluku Džordž Kluni ili bar neka od sestara Vilijams.

Sa novom klimom na tržištu nekretnina, Grad Herceg Novi može da očekuje bolje dana i veći priliv svežeg investicionog novca u novogradnji.

I pored blagog pada cene stanova, kuća i zemljišta na teritoriji opštine Herceg Novi, potražnja je prilično slaba. I dalje su visoke cene novogradnje koje se kreću od 1100 do 1400 EUR po kvadratu. Trenutno najisplativija investicija je u placeve u neurbanizovanim zonama, čije su cene značajno pale u prethodnih par godina.