Hrvatska Nekretnine

Hrvatska Nekretnine je besplatni foto-oglasnik i portal na kojem se možete informisati o najaktuelnijoj ponudi kada su u pitanju stanovi, apartmani, kuće, vile, vikendice, placevi, zemljište, poslovni prostor i sve druge nepokretnosti u Zagrebu i drugim gradovima hrvatske obale i zaleđa.

Crna Gora nekretnine portal

PREMIJUM OGLASI

Nekretnine katalog Izdvajamo - Kuce i Vikendice

Kuće &
Vikendice

Hrvatska Nekretnine Oglasi predstavlja jedinstveni katalog kuća i vikendica na najatraktivnijim lokacijama Hrvatske. Izdvojili smo za Vas kuće i vikencice za koje mislimo da su najpovoljnija kupovina, prodaja, izdavanje, smeštaj..
Izdvajamo iz ponude nekretnina - Stanovi i Garsonjere

Stanovi &
Garsonjere

Kupovina i prodaja nekretnina preko Hrvatska Nekretnine Oglasnika je brz i zabavan proces, pogotovo ako je u pitanju prodaja stanova, izdavanje stanova odnosno prodaja ili kratkoročno iznajmljivanje garsonjera / apartmana.
Izdvojena ponuda Poslovnog prostora

Poslovni
  Prostor

Kupovina, prodaja, iznajmljivanje ili izdavanje Poslovnog Prostora (kancelarije, garaže, lokali, hale..) sa svim opcijama za brzo pronalaženje biznis nekretnine ili kupca. Izdvojili smo neke od najatraktivnijih biznis opcija za Vas:
Placevi i splavovi - preporuka

Placevi &
  Splavovi

Kupovina placa ili splava je oduvek bila atraktivna opcija ali i izazov. Pomažemo Vam da lakše pronađete odgovarajući plac u prirodi, bulo da je na Jadranu ili u hrvatskom zale]u, ili splav na obližnjoj reci koji odgovara Vašim potrebama:
Luksuzne nekretnine - preporuka

Luksuzne
Nekretnine

Potražnja za luksuznim nekretninama na atraktivnim lokacijama širom Hrvatske i regiona je u porastu, pa smo se kao vodeći portal potrudili da obezbedimo raznovrsnu ponudu: LUX kuće, stanovi, poslovni prostor, građevinsko zemljište..

U TRENDU

Popularne nekretnine - preporuka

Popularne
Nekretnine

Nekretnine sa najvećim brojem pregleda u poslednjih mesec dana. Saznajte šta je u trendu, koje lokacije su najpoželjnije, koje nekretnine privlače najviše pažnje, jednom rečju, trenutno stanje tržišta nekretnina kada je u piranju Hrvatska:
Nove nekretnine na portalu

Nove
Nekretnine

U proseku svakih par minuta na portalu se pojavi novi oglas za nekretninu. Sa preko 90000 aktivnih nekretnina, predstavljamo najažurniji katalog stanova, kuća, lokala, poslovnog prostora u regionu. Saznajte šta je novo na tržištu nekretnina: