Nekretnine za adaptacije Oglasi

Nekretnine za Adaptaciju

Aadaptacaija, renoviranje ili uređenje enterijera - konačno na jednom mestu objedinjeni katalog nekretnina za adaptacije. Kupite ili prodajte idealan stan, kuću ili poslovni prostor za adaptaciju. Najbolje rešenje stambenog problema i sigurna zarada »
CENTAR  -  RIBLJA PIJACA - KEJ
Stan : Novi Sad
85 m² | 77,500 €
 
BETANIJA  -  PRVI SPRAT
Stan : Rumenka
52 m² | 53,800 €
 
KRALJEV PARK samo kod nas!
Stan : Novi Sad
42 m² | 57,680 €
 
Odličan troiposoban stan, Centar, uknjižen!
Stan : Novi Sad
110 m² | 95,800 €
 
NOVI SAD, LIMAN 4, ČETVOROSOBAN STAN, 93 M2
Stan : Novi Sad
93 m² | 96,000 €
 
ulaz u Batajnicu stan 64m2
Stan : Zemun
64 m² | 43,000 €
 
NOVI SAD, LIMAN 4, JEDNOIPOSOBAN STAN, 63 M2
Stan : Novi Sad
63 m² | 57,700 €
 
NOVI SAD, LIMAN 4, DVOIPISOBAN STAN, 65 M2
Stan : Novi Sad
65 m² | 63,600 €
 
Novi Sad, Bulevar Evrope, kuća na placu od 538m2
Kuća : Novi Sad
110 m² | 120,000 €
 
Novi Sad, PRODAJA KUĆE na Salajci 250M2
Stan : Novi Sad
250 m² | 164,800 €
 
Jednoiposoban stan u centru grada
Stan : Vrnjačka Banja
40 m² | 40,000 €
 
Vikendica-Milosevacko jezero-100 m2-13 ari
Vikendica : Miloševac
100 m² | 16,000 €
 
Dvorišni lokal koji se može preurediti u stambeni prostor
Poslovni prostor : Novi Sad
22 m² | 19,500 €
 
napusteno seosko domacinstvo
Kuća : Vraneši
60 m² | 8,000 €
 
NOVI SAD, SOCIJALNO, TROIPOSOBAN, 75M2
Stan : Novi Sad
75 m² | 66,000 €
 
NOVI SAD, BULEVAR, DVOIPOSOBAN STAN, 66 M2
Stan : Novi Sad
66 m² | 60,300 €
 
2 5 ODLIČAN NAMEŠTEN STAN U DUVANIŠTU
Stan : Niš
74 m² | 200 €
 
Garsonjera - Bubanj - 22 m2
Stan : Kragujevac
22 m² | 19,000 €
 
NOVI SAD, NOVA DETELINARA, DVOIPOSOBAN STAN, 74 M2
Stan : Novi Sad
74 m² | 70,000 €
 
2.5 uknjižen stan na Južnom bulevaru
Stan : Vračar
79 m² | 109,000 €
 

Tajne Adaptacije Nekretnine

Šta je potrebno da znate pri kupovini nekretnine za adaptaciju, rekonstrukciju ili renoviranje... i koje su male i velike tajne adaptacije stanbenih i poslovnih objekata.

Nekretnine adaptacija prodaja

U vremenu kada je globalna kriza posebno pogodila tržište nekretnina, kupovina i prodaja stambenih i poslovnih jedinica u adaptaciji, ili za rekonstrukciju ili renoviranje postala je izrazito interesantna opcija.

Bilo da ste pojedinac koji na ovaj način želi da reši lično stambeno pitanje, ili ste preduzetnik ili agencija za nekretnine, adaptacija stambenih i poslovnih prostora predstavlja idealno rešenje za uštedu i/ili zaradu.

Ipak, pre nego što krenete u posao adaptacije, renoviranja i uređenja enterijera, dobro je da znate koje su bitne faze, opcije, i problemi sa kojima možete da se sretnete, kako bi se što bolje pripremili i uštedeli sebi vreme, novac i naravno - nerve.

Prva i najčešća greška koju većina pojedinaca učini jeste da podceni samu razmeru poduhvata kao što je adaptacija i rekonstrukcija nekretnine, pa ne retko vlasnici objekata pokušaju sami da izvedu pojedine faze adaptacije. Često i prosta operacija kao što je rušenje pregradnih zidova preraste u pravu noćnu moru, jer neiskusni pojedinci prenebregnu prostu činjenicu da kod ovakve operacije nastaje ogromna količina prašine i šuta koji treba izmestiti sa sprata i iz objekta i kasnije dalje na deponiju.

A takvih situacija kada se radi o adaptacijama ima na pretek. Zato je dobro da prvo definišete obim posla. u zavisnosti od vrste objekta, plana rekonstrukcije i zatečenog stanja nekretnine, bitno je da znate koje faze su neophodne. Najčešći scenario adaptacije je sledeći:

  1. Konstrukcija pregradnih zidova
  2. Elektro-Instalacije
  3. Oblačenje pregradnih zidova u knauf
  4. Ugradnja sanitarija i keramički radovi
  5. Parketarski radovi
  6. Farbanje zidova i drvenarije

Naravno savat je da angažujete firmu i preduzimača koji se profesionalno bave adaptacijama i uređenjem enterijera i sa njima pogodite kompletan posao. Obavezno tražite punu cenu u napred uz kompletnu specifikaciju svih radnji u rekonstrukciji i to stavite u ugovor. Često se dešava da izvođač naknadno traži dodatne uplate kako bi završio posao, tako da je ugovor najbolja zaloga da će posao adaptacije biti i završen.

VAŽNO! Česta zamka u koju neupućeni vlasnici nekretnine upadnu jeste da se pogode sa izvođačem radova po satu a ne po učinku.

Drugi veliki problem mogu biti rokovi. Najveći broj adaptacija prekorači dogovoreni vremenski okvir i za duplo, pa je zato savet da, ako je moguće, rok početka i rok završetka adaptacije nekretnine budu takođe specificirani ugovorom. Dobra mera obezbeđenje je da se u ugovoru specificira i koliko se umanjuje konačna cena za svaki dan prekoračenja radova adaptacije.

Naravno ima i situacija kada je umesto izvođača bolje uposliti alternativu. U slučaju vodoinstalaterskih i keramičarskih radova, razmislite o angažovanju firme ili house-majstora koja i inače održava zgradu, jer oni najbolje znaju sve cake, vodove, čvorove, ventile u zgradi, a i po pravilu su povoljniji u pogledu cene.

Pored ovih korisnih informacija vezano za sam proces adaptacije objekata, na ovom portalu smo se potrudili da Vam pružimo još gomilu drugih dragocenih informacija vezano za sve faze od pretrage i pronalaženja najpovoljnijih nekretnina za adaptaciju, preko saveta vezano za sve kategorije nekretnina i opcija rekonstrukcije na našem posebnom poddomenu: adaptacije.srbija-nekretnine.org, do gomile korisnih saveta i dragocenih iskustava iz prve reke koje mo\ete da pročitate na našem blogu srbija-nekretnine.org/blog/adaptacija

Ukoliko želite i direktan savet vezano za adaptaciju Vašeg objekta, možete nas kontaktirati i direktno putem telefona: 061-32-36-627

Želimo Vam uspešnu adaptaciju!