Pravila korišćenja

Korišcenjem bilo kog dela srbija-nekretnine.org portala i svih njegovih delova firme “Monday d.o.o.” (u nastavku samo Srbija Nekretnine), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišcenja.

Korisnici su dužni da redovno citaju pravila korišcenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišcenjem srbija-nekretnine.org portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišcenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo srbija-nekretnine.org portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Srbija-nekretnine.org Portal

Firma “Monday d.o.o.” posetiocima u dobroj nameri obezbeduje korišcenje sadržaja srbija-nekretnine.org portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje srbija-nekretnine.orgt portala, ukoliko ne krše pravila korišcenja.

srbija-nekretnine.org portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivaca, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

srbija-nekretnine.org sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje srbija-nekretnine.org portala koristite na vlastitu odgovornost i srbija-nekretnine.org se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišcenjem.

Pristup srbija-nekretnine.org portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

srbija-nekretnine.org polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašceno korišcenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava srbija-nekretnine.org portala i podložno je tužbi.

Neovlašceno korišcenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (srbija-nekretnine.org, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je srbija-nekretnine.org povredio Vaša autorska prava, slucaj ce biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bice uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

srbija-nekretnine.org sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

srbija-nekretnine.org linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.
Spoljni saradnici

srbija-nekretnine.org štiti privatnost korisnika u najvecoj mogucoj meri.

srbija-nekretnine.org se obavezuje da ce u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišcenja portala, te da privatne podatke nece distribuirati, niti prodavati trecoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

srbija-nekretnine.org može u skladu sa zakonom prikupljati odredene podatke o korisnicima dobijene tokom korišcenja portala (iskljucivo podaci o racunaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke srbija-nekretnine.org koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj nacin poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posecuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji medu kojom publikom.

srbija-nekretnine.org obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, nece bez dozvole svakog pojedinacnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

srbija-nekretnine.org se obavezuje da ce cuvati privatnost korisnika portala, osim u slucaju teškog kršenja pravilasrbija-nekretnine.org portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Slanje fotografija/opsta pravila

Web sajt srbija-nekretnine.org omogucava svojim posetiocima da pošalju i postave fotografije.

Autori cije fotografije budu objavljene bice potpisani onako kako su poslali u formi za slanje ali nece biti obavešteni o postavljanju njihovih fotografija.

Zbog nemogucnosti provere autenticnosti autora fotografije, Web sajt srbija-nekretnine.org kao ni Monday doo. ne može da odgovara za verodostojnost autora fotografije kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih prava na fotografije. Sva odgovornost za fotografije pripada iskljucivo autorima fotografije ili onima koji su je poslali. Mi fotografije postavljamo sa dobrom namerom i sa pretpostavkom da su oni koji fotografije šalju i stvarni autori.

Zbog nemogucnosti provere autenticnosti autora oglasa, Web sajt srbija-nekretnine.org kao ni Monday doo. ne može da odgovara za verodostojnost autora oglasa kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih/vlasniciih prava. Sva odgovornost za oglase pripada iskljucivo autorima ili onima koji su je poslali. Mi dozvoljavamo postavku oglasa oglasivacima sa dobrom namerom i sa pretpostavkom da su oni koji su ih napravili se ponasaju savesno i u skladu sa zakonom. Takodje srbija-nekretnine.org zahteva na svakoj oglasnoj formi da se popuni i dostavi deklaracija o oglasavanju u skladu sa clanom 11 zakona o oglasavanju. Korisnici srbija-nekretnine.org su detaljno informisani o ovom na linku https://srbija-nekretnine.org/oglasavanje/deklaracija-oglasavanje.php koji je integrisan u svaki oglas koji se postavlja.

srbija-nekretnine.org odobrava postavku oglasa iskljucivo sa autenticnim fotografijama nekretnine i striktno zabranjuje postavku kontakt podataka ili bilo kakvih obelezja na fotografije oglasa u cilju sto kvalitetnijeg predstavljanja oglasa posetiocima portala. Svi kontakt podaci su dostupni na svakom oglasu sa leve strane ukljucujuci broj telefona i email adresu oglasivaca. Svi oglasi (iskljucujuci kategoriju placevi) bez fotografije se automatski deaktiviraju. Striktno je zabranjeno agencijama i agentima za nekretnine da se predstavljaju kao fizicka lica i time obmanjuju posetioce portala, a svi ovakvi oglasi ce biti uklonjeni cim budu primeceni bez upozorenja.

Srbija-nekretnine.org fizickim licima obezbedjuje neograničen broj oglasa po najpovoljnijim uslovima, dok pravna lica mogu postaviti broj oglasa u skladu sa pretplatom koju su preuzeli.

U slucaju da primetite oglas koji je postavljen suprotno navedenim pravilima ili fotografiju za koju znate da je zašticena autorskim pravom ili da je autor fotografije pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu office@srbija-nekretnine.org kako bi preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.

Monday doo. ne postaje vlasnik objavljenih fotografija, ali zadržava pravo korišcenja fotografija u svojim ostalim programima.

srbija-nekretnine.org zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama srbija-nekretnine.org može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišcenjem bilo kog sadržaja na srbija-nekretnine.org portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.